Tarih: 20.07.2023 22:05

Arda Günder kimdir? Neden Arda Güler'e benzetiliyor? İşte Türkiye'nin gelecek vadeden genç yeteneği

Facebook Twitter Linked-in

Arda Güler'e benzerliği ile gündeme gelebilen Arda Günder, Türkiye'nin gelecek vadeden genç yeteneği olarak ön plana çıkabiliyor. Nitekim Arda Güler gibi Gençlerbirliği altyapısında forma giyen Arda Günder, paylaştığı videolarla birçok futbol severin ilgisini çekebiliyor. İşte detaylar…


Arda Güler'e benzerliği ile gündeme gelebilen Arda Günder, özellikle Arda Güler'in Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olmasıyla gündeme geldi. Nitekim Arda Güler gibi Gençlerbirliği altyapısında forma giyen Arda Günder'in de ismi sıklıkla Fenerbahçe ile anılabiliyor.

ARDA GÜNDER KİMDİR?

Arda Günder'in sıklıkla gündeme gelmesi, birçok kişinin aklına 'Arda Günder kimdir?' sorusunu da getiriyor. Nitekim Arda Güler gibi Gençlerbirliği altyapısında forma giyen Arda Günder, 2009 yılında Ankara'da doğdu. Gençlerbirliği takımında forma giyen genç yeteneğin Arda Güler gibi başarılı bir futbolcu olacağı düşünülüyor.

NEDEN ARDA GÜLER'E BENZETİLİYOR?
 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan başarılı futbolcu Arda Güler, Günder gibi Fenerbahçe'den önce Gençlerbirliği'nde forma giyiyordu. Nitekim Günder'in de ismi sıklıkla Fenerbahçe ile anılabiliyor. Bu nedenle birçok kişi, 'Neden Arda Güler'e benzetiliyor?' sorusunu da sorabiliyor.

Arda Günder'in futbol oynarken çekilen videoları, Türkiye'nin gelecek vadeden genç yeteneği olarak görülmesine yol açabiliyor. Nitekim Güler'de Günder gibi Gençlerbirliği takımında forma giymiş, Türkiye'nin gelecek vadeden futbolcularından biriydi. Şimdilerde ise Real Madrid'e transfer olarak başarısını arttırmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra Arda Günder'in de başarılı futbol videoları ve Gençlerbirliği'nin altyapısında oynaması, Güler ile benzerliklerini oluşturabiliyor.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —