Tarih: 29.03.2023 02:57

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI başvuru şartları 2023

Facebook Twitter Linked-in

ÇAYKUR işçi alımı başvuru şartları 2023 duyurusu merakla bekleniyor. ÇAYKUR 1365 mevsimlik işçi alımı başvurusu nasıl yapılır sorusuna cevap aranıyor. Mevsimlik işçi olarak ÇAYKUR’da çalışacak kişilerin belirleneceği alımlar için İŞKUR duyurusu geldi. Toplam 49 çay fabrikasında 1365 mevsimlik işçi alınacak. İlanlar esube.iskur.gov.tr adresinden duyurulacak. 

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI!

49 çay fabrikasında istihdam edilmek üzere 1.041 beden işçisi, 166 meslek lisesi ve dengi okul mezunu, 85 çay eksperi, 52 engelli geçici işçi, 21 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplam 1365 mevsimlik işçi alınacak.

Başvurularda adaylar için ikametgah şartı aranacak. İşe başlayan mevsimlik işçilerin aynı yerde 5 yıl görev yapma zorunluluğu olacak.

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI HANGİ İLLERDE?

Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki 49 fabrika için alım yapılacak. İkizdere ve Çamlıhemşin çay fabrikaları bu yıl üretime başlayacak.

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. İnternet üzerinden de yapılabilecek mevsimlik işçi başvuruları 29 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Tüm illere ait noter huzurunda yapılacak kura çekimi 14 Nisan Cuma günü Rize Gençlik ve Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —