Tarih: 18.12.2022 23:44

Tozluyaka 26. final bölüm fragmanı izle Fox TV Youtube! Tozluyaka silah sesleri yükselecek Finalde kim ölecek?

Facebook Twitter Linked-in

Tozluyaka 26. bölüm fragmanı izle araması final öncesi merak araştırılıyor. Tozluyaka final bölümü fragmanı ile birlikte Tozluyaka Final fragmanı final de neler olacak sorusu merakla araştırılıyor.  Tozluyaka dizisi 26. bölüm ile finsl yapacak. Silah seslerinin yükseleceği Tozluyaka 26. bölüm fragmanı izlre detayında Tozluyaka final bölümü fragmanı izle detayları sizlerle. Tozluyaka neden final oluyor? Tozluyaka 26. bölüm 2. fragmanı izle. Tozluyaka 26. bölüm fragmanı youtube de izlendi mi? Tozluyaka 26. bölüm fragmanı FOX TV resmi internet sitesinde yayınlandı mı? Tozluyaka yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yaz sezonunda başlayan Tozluyaka dizisi yaz dizisi ve gençlik dizisi olarak izlenme rekorları kırmakta iken, sezon dizilerinin başlaması ile birlikte reytinglerde tökezleme başlamıştı. Önümüzdeki hafta 25 Aralık akşamı Tozluyaka 26. bölümü ile final yapacak. Tozluyaka 26. bölüm fragmanı izle araması şimdilerde merakla araştırılırken, Tozluyaka finalinde neler olacak? sorusu da yanıtını buluyor. 

Tozluyaka neden final yapacak?

Tozluyaka 26. bölüm fragmanı izle detaylarında Tozluyaka final sahnesinin de sızdığı iddiaları mevcur. Tozluyaka 25. bölüm bitmesi ile birlikte çıkan silah seslerinin sebebi izleyiciyi Tozluyaka 26. bölüm fragmanını izlemeye itti. Tozluyaka 26. bölüm final sahnesi araştırması sonrasında sosyal medya da b ir çok iddia ortaya atılıyor. Reytinglerinin azalması öncesinde Tozluyaka hikayesinin Şubat 2023'te son bulacağı söyleniyordu. Düşen reytingler Tozluyaka dizisine final yaptırmakta.

Tozluyaka oyuncuları

Kenan (Emre Kınay)
Derya (Dolunay Soysert)
Önder (Tayanç Ayaydın)
Berk (Ulvi Kahyaoğlu)
Ali (Kaan Mirac Sezen)
Hazal (Çağla Şimşek)
Zeyno (Serra Pirinç)
Arap (Can Bartu Arslan)
Vefa (Durukan Çelikkaya)
Çağrı (Haktan Zavlak)
Kader (Nur Yazar)
Cemre (Ecem Çalhan)
Ege (Özgür Daniel Foster)
Nesrin (Begüm Birgören)
Mavi (Sude Zulal Güler) (Nebil Sayın)
(Kadim Yaşar)
(Doğa Lara Akkaya)
(Oğulcan Arman Uslu)
Egemen Almacı

Tozluyaka finali nasıl bitecek?

Şu sıralar sosyal medya da Tozluyaka finali nasıl bitecek sorusunun yanıtının bulunduğu iddia ediliyor. Tozluyaka 26. bölüm fragmanı burada

Önder hastaneye kaldıralacak Zeyno çağrıya gerçekleri söyleyecek çağrı kimseyi istemiyecek final bölümünde Derya ve Önder evlecek ve mutlu hayatları olucak




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —