Tarih: 22.06.2023 17:01

Beşiktaş, Brezilyalı Stoper Adryelson'u Transfer Etmek İstiyor

Facebook Twitter Linked-in

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürerek savunma hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Siyah-beyazlıların, Brezilyalı stoper Adryelson'u transfer etmek istediği ve 21 milyonluk teklifin geri çevrildiği iddia ediliyor. Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle birlikte Beşiktaş'ta olumlu bir hava oluştu ve yeni sezona büyük beklentilerle giriliyor. Bu doğrultuda yeni sezon çalışmaları başladı.

Beşiktaş, Türkiye'yi UEFA Konferans Ligi'nde temsil edecek ve bu nedenle savunma hattını güçlendirmek istiyor. Brezilya basınından Globo'nun haberine göre, Beşiktaş, Botafogo'nun savunmacısı Adryelson'a ilgi gösteriyor.

Kulübün ciddi bir şekilde bu transferi düşündüğü ve ilk teklifini ilettiği belirtiliyor. Beşiktaş'ın 21 milyon Brezilya Reali (4 milyon Euro) teklifte bulunduğu, ancak bu teklifin geri çevrildiği iddia ediliyor.

Bu 25 yaşındaki savunmacıyla Fransa Ligi takımlarından Marsilya ve Yunan temsilcisi Olympiakos'un da ilgilendiği ifade ediliyor. Beşiktaş'ın resmi teklifini ilettiği belirtilirken, diğer kulüplerin henüz resmi bir girişimde bulunmadığı bildiriliyor.

Adryelson, bu sezon 30 maçta görev alırken 3 gol kaydetme başarısı gösterdi. Brezilyalı stoperin piyasa değeri ise 3 milyon Euro olarak belirtiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —