Tarih: 21.02.2023 12:35

Karanfil Group, Swehly Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Facebook Twitter Linked-in

Karanfil Group, Libya'nın önemli spor kulüplerinden biri olarak bilinen Swehly Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Libya'daki projelerine hız kesmeden devam eden Karanfil Group, sosyal sorumluluk girişimlerine de ağırlık vermeye başladı.

Bu çerçevede, şirket, Libya'nın en köklü spor kulüplerinden biri olan Swehly Spor Kulübü ile 1 yıllık sponsorluk anlaşması yaptı. Kulübün resmi sosyal medya hesabından da tanıtımı yapılan yeni formalarda "Karanfil Group" logosu ön plana çıktı.

Yapılan paylaşımda, "Futbol takımının yeni formasını sunuyoruz. Takımın resmi sponsoru Karanfil Group." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil, sponsorluk anlaşmasının her iki taraf için hayırlı olması dileklerini ileterek, Swehly Spor Kulübü'nün Libya'da çok daha iyi işlere imza atacağını aktardı.

Karanfil, şunları kaydetti:

"Swehly Spor Kulübü, Libya'da çok önemli bir takım. Misurata'nın en kadim spor kulübü ile 1 yıllık ana sponsorluk anlaşması yaptık. Libyalılar spora yatkındır, özellikle futbol izlemeyi severler. Swehly Spor Kulübü'nün de pek çok branşta ciddi başarıları var. Örneğin, burada elde ettikleri voleybol şampiyonluğu ilk aklıma gelen başarılardan biri. Kulüp başkanıyla da uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Dolayısıyla bu anlaşmadan son derece memnun olduğumu ifade edebilirim. Bu sponsorluğun Swehly Spor Kulübü'ne uğur getirmesini diliyorum."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —