Tarih: 10.02.2023 17:10

Eczacılar Dikkat! Devlet Destekli Kredi Kampanyası Duyuruldu! 13 TL’ye 10 Bin TL’lik Hizmet!

Facebook Twitter Linked-in

Şubat ayı boyunca geçerli olacak olan Eczacı Kredisi için faizleri düşük tuttuğunu ifade eden Halkbank, taksit ödemelerinin ise artan, azalan, eşit ya da 3 ayda bir yapılabileceğini bildirdi. Kamu bankası, yeni kredi hizmetine ilişkin diğer ayrıntıları da kamuoyu ile paylaştı.

HALBANK ECZACI KREDİSİ AYRINTILARI

Düzenlemiş olduğu Eczacı Kredisi kampanyasına ilişkin ayrıntılı bilgiler paylaşan kamu bankası Halkbank, ilgili ürününden 100 bin TL’ye kadar destek alınabileceğini ifade etti. Kredi başlangıç faizini yüzde 1,71 olarak açıklayan kamu bankası, yararlanılabilecek olan azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirtti.

HALKBANK ECZACI KREDİSİ ÖRNEK HESAPLAMA TABLOLARI

Halkbank tarafından düzenlenmiş olan Eczacı Kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenler için örnek hesaplama tabloları oluşturuldu.

Birinci hesaplama tablosu:

İkinci hesaplama tablosu:

HALKBANK ECZACI KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Halkbank tarafından düzenlenmiş olan ve üst limiti de 100 bin TL olarak belirlenen özel Eczacı Kredisi, zorlu ekonomik şartlardan geçen ve giderlerine yetişme konusunda sıkıntıya düşen eczacıların dikkatlerini çekmeyi başardı. Söz konusu devlet destekli kredi kampanyasına nasıl başvuru yapacaklarını araştırmaya başlayan eczacılar için Halkbank’tan yeni bir açıklama geldi.

Resmi internet sitesi üzerinden yeni bir paylaşımda bulunan kamu bankası Halkbank, Eczacı Kredisi ürününe mobil uygulama ya da internet bankacılığı ekranı aracılığı ile başvuru yapılamayacağını vurguladı. Kredi başvurularını yalnızca şubeleri aracılığı ile kabul ettiğini ifade eden kamu bankası, başvuruda bulunacak olan eczacıların mesleklerine ve dükkanlarına ilişkin belgeleri ibraz etmeleri gerektiğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —