Tarih: 14.06.2023 22:56

Kuruluş Osman Sezon Finali mi Yapıyor? Kuruluş Osman 130. Son Bölüm

Facebook Twitter Linked-in

Kuruluş Osman sezon finali ne zaman merak ediliyor. Öğrenmek isteyenler arama sezon finali ne zaman diye arıyor. Yönetmenliğini Metin Günay'nin üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ'nın yazdığı dizi, 130. sezon finali bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşuyor. Kuruluş Osman sezon finali bu akşam ekranlarımıza geliyor. İşte Kuruluş Osman'ın sezon finali tarihi... Kuruluş Osman Sezon Finali mi Yapıyor? Kuruluş Osman Oyunları Kimler? Kuruluş Osman 130. Son Bölüm... İşte detaylar...

Kuruluş Osman Sezon Finali mi Yapıyor?

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman bugün 130. sezon finali bölümü ile izleyiciler ile buluşuyor. 14 Haziran Çarşamba yani bu akşam sezon finali yayınlanıyor ve dizi bu sezon için bitiyor. Kuruluş Osman dizisi gelecek sezon yani 2023-2024 sezonunda devam edecek.

Kuruluş Osman 129. bölümde neler oldu?

Ne olursa olsun Nayman, Osman Bey'e darbe indirmeye kararlıdır. Nayman, Osman Bey'in oğlu Fatma'yı yakalamaya kararlıdır. Hatunlar Nayman ile kıyasıya kavga eder. Yenişehir'e gelen Osman Bey, Nayman'ın pusuya düşürüldüğü haberini aldı. Fatma'nın yokluğuyla sarsılan Yenişehir'de bütün oklar, Fatma'nın Malhun Hatun'la ayrıldığını gösteriyordu. Osman Bey ve Alpleri hemen yola çıktı. Osman Bey, Nayman'ı yakalar. Nayman'ın şimdi yaptığı şey Osman Bey'i kızdırdı. Osman Bey'in Nayman'ı ele geçirdiğini bilen Tekfur Valens'in artık tek amacı Osman'ı yok etmektir. Tekfur Valens'ten Konstantinopolis'e. İmparator Andronikos ile karşılaşan Tekfur Valens, İmparator'dan büyük bir ordu ister. Tekfur Valens, topladığı geniş orduyla öngörülemez bir oyun oynayacak. Osman Bey, Tekfur Valens'in adımlarını biliyor. Bütün yiğitleri arkasında toplamayı emretti.

Kuruluş Osman Oyuncuları Kimler?

Kuruluş Osman 130. Bölüm Fragmanı

Kuruluş Osman 130. Bölüm

Kuruluş Osman 130. Bölüm Henüz yayınlanmadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —