Tarih: 10.12.2022 20:55

Faturalı Hatta Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? (20 Bin TL)

Facebook Twitter Linked-in

Türk Telekom faturalı hatta kredi, Turkcell faturalı hatta kredi, Faturalı Hatlara Kredi Dolandırıcılığı, Faturalı hatta kredi başvurusu, Vodafone faturalı hatta kredi, Faturalı hatta kredi 2022, Turkcell faturalı hatta kredi 2020, Faturalı Hatta Kredi ile ilgili sıkça sorulan soruların tüm yanıtını sizlere en ince detayına kadar anlatacağız.

Faturalı Hatta Kredi Başvurusu

Giderek zorlaşan ekonomik koşullar vatandaşları kredi almaya itiyor. Ancak bankalar, vatandaşların kredi verirken belirli koşulları sağlamasını istiyor. Hak kazanmayanlar bankalardan kredi alamazlar. Bankalardan kredi alamayanlar değişik yöntemlere yöneliyor. Kredi çekmek isteyenlere alternatif yol olarak oluşturulan faturalı hatta kredi imkanı vatandaşları bir nebzede olsa rahatlatıyor.

Faturalı hatta kredi ile para bulma imkanı kolaylaştı, bankalardan kredi başvurusu yapmış olup netice alamadığı için değişik para bulma yöntemlerine yöneliyor. Son dönemde oldukça sayıda yurttaş, Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom hatları üstünden kredi notu düşük olanların bankaların vermediği kredileri alabileceği şüphesiyle hatta kredi patlamasına bile katıldı. Acil para bulma şekilleri içinde kredi puanı düşük olanların tercih etmiş olduğu bu yöntem tamamen yanlış ve temelsiz olup, Turkcell, Vodafone yada Türk Telekom olmak suretiyle üç operatöre birden oldukça taksitle telefon ve tablet satışından oluşan bu yöntem , son zamanların en oldukça tercih edilen acil para bulma şekilleri içinde yer almıştır.

 

Faturalı Hatta Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türk Telekom, cep telefonu satışıyla beraber kredi kartı bölümünden cep telefonlarına geçişi yasaklıyor ve 48 aya kadar cep telefonu alımları sunabilmek için mevzuyla ilgili araştırmalar yapıyor. Bu nedenle Türk Telekom mağazasından davet almak isteyen birçok satın alan bu tür kredileri desteklemek istedi.

Bu tür bir kredi almak için faturalarınızı tertipli olarak faturalı hat üstünden ödemelisiniz. Yinelenen ödemeler için satmaca aldıktan sonrasında, 24 saat ve 48 ay geri ödeme seçenekleri sunan Türk Telekom ile 10.000 TL’ye kadar para çekebilirsiniz.

Faturalı Hatlara Kredi (Telefon Alım ve Satım) Şartları 2022

Faturalı hat ile alım satım yaparak acil nakit paraya dönüştürmek isteyenler, faturalı hatlarda kredi çekme yöntemine hak kazanmalıdır. Bu koşulları sıralayacak olursak;

Puan yetersizse, telefon alamazsınız ve başka bir cihaza yönlendirilebilirsiniz. Faturalı hat, bordro, resmi kefil vb.

 

Faturalı hat ile kredi çekme işlemi telefondan yada mağazadan müracaat ile adım atar. Faturalı hatların ilanlar vasıtasıyla sunmuş olduğu kredi imkânlarına insanoğlu çoğunlukla rastlamaktadır. İlgili operatörün firmalarından kişiye alınabilecek en yüksek telefon miktarı faturalı hattı satın alan olan operatörden satın alınır. Burada borçlu şahıs olur. Ancak telefon kişinin yanında kalmaz.

Ödenecek miktardan azca bir miktar nakit olarak iade edilir. Kısacası telefon, makul bir ücret karşılığında kişiden alınır. Bu şekilde sanki hat üstünden bir kredi alınmış benzer biçimde. Tutar faturaya yansıtılır ve şahıs kredi ödüyormuş benzer biçimde taksitli ödemeye devam eder.

Kredi Notu Sıfır Olanlara Kredi Veren Bankalar 2022 informasyon için tıklayınız.

Faturalı Hatta Kredi Başvurusu 2022 Faturalı Hatta Kredi Nedir?

Bazen bankalardan para bulmakta zorlanabilirsiniz. Bunun sebebi, kredi notunuzun düşük olması yada sicilinizin fena olması olabilir. Bankalardan para almanın mümkün olmadığı durumlarda, bilhassa kredi notu düşük olanlar için banka kredisi kullanmanın zorluklarını aşmak için alternatif yöntemler devreye giriyor. Bu yolla para bulmakta zorluk çeken vatandaşlara alternatif olarak faturalı hatlara borç transferi sunan firmalar var.

Ülkemizdeki 3 şirket Operatörün faturalı hatlarda uyguladığı faturaya yansıyan cihazlara ek ücretlendirme sistemi yardımıyla 10 bin liraya kadar cep telefonu almak isteyenler tarafınca tercih edilmektedir. 12 aya varan taksitlerle yapılabilen bu yöntem ile büyük miktarlarda satın alınan cep telefonlarının satışı ve ticareti yapılarak acil nakit ihtiyacı karşılanabilir.

Vatandaşlar faturalı hat derken, sanki faturalı hatta kredi çekilmiş benzer biçimde yanılıyor. Faturalı hatta kredi verilmez, sadece taksitle alacağınız telefonu faturalı hattınızda satarak telefonu nakde çevirebilirsiniz.

Faturasız Hatlara Kredi Verilir mi?

Faturasız hatlar kredi alabilir mi? Başka bir deyişle, herhangi bir operatörün kontörlü hat kullanıcıları bu yöntemlerle ek aygıt alma imkanı sunulmuş mu? Durum bu değil. Faturasız hat sahipleri, hat üstünden kredi çekme imkanından yararlanamaz.

Ön ödemeli yada nakit ücretlendirme zorluğu sebebiyle, bilhassa ödemeleri öğrenim ederken işletmelerin ön ödemeli hatlarda kredi işlemleri (telefon ticareti) yapmalarına izin verilmemektedir. İsterseniz, her ay yükü dengelemeyi taahhüt edin. Ön ödemeli hat sahipleriyle ek aygıt satın almak için herhangi bir sözleşme yada işlem yapılmamaktadır. Nedeni ise işletmecilerin bu krediyi faturalı hat kullanan ve belirli zamanlarda tertipli ödeme icra eden kişilere sunmasıdır.

Düzce Millet Bahçesi Özellikleri Açılış Kapanış Saatleri ve Etkinlik Ücretleri Adresi

Faturalı Hatlara Ne Kadar Kredi Çıkar?

Mesela bir şahıs faturalı hattından 10.000 TL’ye telefon satın alır ve aracının bulunmuş olduğu operatör bu telefon karşılığında 9.500 TL nakit ödeme yapar. Kalan 500 TL ise bankadan kredi çekildiğinde krediden alınan sigorta ve harcama tutarları olarak kesintiye uğrar. Tek fark, aracı banka olmamasıdır. Faturalı hat üstünden para kazanmak isteyen kişiler çoğu zaman bankacılık geçmişi fena ve kredi notu fena olan kişilerden oluşur. Bu sayede telefon üstünden 500 TL zararla para döndürülüyor.

Faturalı Hatta Kredi (10-20 Bin TL) Faturalı Hatta Kredi Şekilleri

Cihaz Almak İçin Kredi Notu Ne Kadar Olmalı?

Kullanılan GSM operatörlerinden aygıt satın alırken, kişinin tarifesine ek tarife seçenekleri uygulayabilmek için faturalı hatların kullanılması zorunludur. GSM operatörleri ile ilgili olarak Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom benzer biçimde operatörlerin de oldukça sayıda akıllı telefonu bulunmaktadır. Bu cihazlardan herhangi birini satın almak için aylık ödeme planları oluşturulur guncelajans.com adresimizde daha çok informasyon içeren içeriklerde mevcuttur. Ancak bundan ilkin faturalı hat olmalı ve kredi derecelendirme anketi yapılmalıdır.

Operatörlerden aygıt satın almak için kredi puanının 1.300 puandan fazla olması gerekir. Kredi notu 1300 puanın altında olan kişiler faturalarını 2-3 ay tertipli öderse puanlar artacaktır.

Vodafone, faturalı hatlara 12 ay vade ile 15.000 liraya varan kredi sağlamaya devam ediyor. Faturalı hatlarda kredi çekebilmek için kredi notuna bakılmaksızın İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Eskikent’deki güvenli operatör bayilerinden kredi alabilirsiniz.

Mesela: 1300 kredi puanınız çıktıysa 1.300 TL ve bin üç yüz TL’ye kadar olan tüm telefonları alabilirsiniz.

Türk Telekom Faturalı Hatta Nakit Kredi Nasıl Alınır?

Türk Telekom faturalı hattınız var ise ve faturalı hat üstünden nakit kredi almak istiyorsanız ilk bilmenizde fayda olacak şey nakit kredi alabilmek için Türk Telekom faturanızı 6 ay tertipli olarak ödemiş olmanız gerektiğidir. Türk Telekom Faturalı Hat üstünde. Türk Telekom faturanızı 6 ay süresince tertipli olarak ödediyseniz aygıt satın alma hakkına sahipsiniz.

Faturalı Hatlarda Kredi Dolandırıcılığı

Gelir belgesi olmayan kişilere hususi kredi veren danışmanlık firmaları, Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell bayileri ile gelir belgesi olmadan kredi sağlamak ve gelir belgesi olmayan müşterilere hususi cep telefonu satışı yapmak için anlaşmalar yapmaktadır. Böylelikle yapmış oldukları anlaşmalar yardımıyla 6 ve 12 ay vadeli gelir belgesi olmayan müşterilerin aldıkları cep telefonlarının iadesi imkanı sunarak acil nakit gereksinim duyan müşterilere çözüm sunmaktadır.

Bu işlem ile müşteriye ve müşteriye cep telefonu satın alan yetkili bayi, temettülerini krediden alır. Örnek: Cep telefonunuzdan 4 bin liraya yapacağınız yetkili bayiye yapacağınız faturalı hattan kredi talebi kabul edilirse 2.900 liraya alacak.

Aracılık danışmanlığı da sizin adınıza 2.500 liraya yükseldiğini belirtiyor. Onayladığınız vakit 4.000 TL’yi 12 aylık taksitler halinde ayda 333 TL ödüyorsunuz. Danışmanlık şirketi satış işlemlerinin% 20’sini kazanırken, cep telefonu ticareti icra eden bayiler% 20 kar elde ediyor. Buradaki kaybın dolandırıldığını düşünebilirsiniz.

Vodafone Faturalı Hatta Kredi

İstanbul içi yüzyüze işlem hizmeti bulunmaktadır. Müşteriler vodafone nakit para başvurusunda aygıt alıp satmak suretiyle işlem yapabilirler. 3-6-12 ay taksitlendirme seçeneği, müşterilerimize sunulmaktadır. Vodafone kredi limiti maksimum 5000 ₺ olarak şuan için bilinmektedir, mevcut hatta eklenen puanlar brüt puanlardır, tanımlanacak olan cihazın geri ödemesi bu puan içinden düşer.

Türk Telekom Faturalı Hatta Kredi

Türk Telekom İşletmecisine ilişik faturalı hat kullanan kullananların 12 ay yada daha uzun süredir faturalı hat kullanıyor olması, faturalı hat kredisi, faturalı hat kredisi, TTNET faturalı hat kredisi ve durağan(durgun) hat kredisi alıp satması anlamına da gelebilmektedir.

Türk Telekom İşletmecisine ilişik faturalı hat kullanan kullananların 12 ay yada daha uzun süredir faturalı hat kullanıyor olması, faturalı hat kredisi, faturalı hat kredisi, TTNET faturalı hat kredisi ve durağan(durgun) hat kredisi alıp satması anlamına da gelebilmektedir.

Turkcell Faturalı Hatta Kredi

Turkcell faturalı ya da kredi talepleri mağduru nakit yardım arayan yüzbinlerce vatandaşa verdiğimiz hizmettir. Burada mühim olan, haiz olduğunuz hat GSM operatörünüzden gelen Turkcell hattıdır.

Turkcell hattınız yoksa Vodafone, Türk Telekom ve TTNet durağan(durgun) hattı üstünden öteki GSM operatörlerinden nakit kredi iyi mi çekilir öteki yazılarımızda bahsetmiştik. Turkcell faturalı hat kredi sistemini değerlendirmek için internet sayfasına bakabilirsiniz.

Vodafone Faturalı Hatta Kredi İmkanı

Kredi almak için ilk olarak minimum 6 ay yada daha uzun bir limitinizin olması ve satmaca için yasal bir sınırınızın olması gerekir, faturalı hattan kredi almak isteyen müşterilerin, para alabileceklerini bilerek bu sistemden başvurabilirler. bu aleti faturalı hattan satarak. Bu işlemler, banka, faturalı vodafone hatta kredi alamayanların tercih etmiş olduğu bir sistem olup, aygıt alım satım işlemlerinin sonucudur.

Bu işlemlerin süratli bir halde gerçekleştirilmesi, cihazın direkt alıcısına haiz olunması ile sonuçlanır ve müşterinin aynı gün paraya ihtiyacı vardır. Cihazların satışından yalnızca Vodafone bayileri mesuldür, satışla ilgili tüm yasal sorumluluklar müşterinin kendi inisiyatifindedir. Alan kişi dilerse aleti alıp kullanabilir yada satabilir.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —