Tarih: 28.02.2023 22:11

Yürek Çıkmazı 14. Bölüm İzle Full TRT 1 Yürek Çıkmazı yeni bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

TRT 1'in yeni dizisi Yürek Çıkmazı'ın 14. bölümü 28 Şubat günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde yeni dizi Yürek Çıkmazı'ın on dördüncü bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz. İşte TRT Yürek Çıkmazı 14. bölüm izle linki...

Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Gold Film imzalı yeni dizi Yürek Çıkmazı'nın konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi merak konusu oldu. İşte TRT1'in yeni dizisi Yürek Çıkmazı hakkında merak edilenler.

YÜREK ÇIKMAZI 13. BÖLÜMDE NE OLDU?

Yusuf’u tuzağa düşürerek Mehmet’i bıçaklatan Yılmaz, cinayet aletini saklayarak Birsen ve çocukları yanında tutmayı başarır. Ancak bu Seray için eziyet dolu günlerin başlangıcı demektir. Seray’ın eve girdiği ilk gece yediği dayak, sonradan olacakların habercisidir. Birsen ise babasına engel olamadığı gibi dışarda kapıyı döven Halil’i de, daha büyük olay çıkmasın diye, evden kendi uzaklaştırır.

İstemeden annesi Cennet gibi şiddetin üstünü örtmeye başlamıştır. Bu durum Yılmaz’ı daha da cesaretlendirir. Mezar açılma kararının erkene alınması Halil’in kararını sorgulamasına neden olur. Öte yandan Levent, Halil üzerinde duygusal baskı kurmak için, tüm ailenin katlanacağı bir toplantı düzenler.

Birsen, babasının korkusundan Feride ise babasına olan düşkünlüğünden aynı noktada buluşup; toplantıda Halil’in karşısında yer alırlar. Otopsiye saatler kala Halil bu büyük kararın sorumluluğuyla baş başadır. Zeynep’in korktuğu şey ise, tamamen ilişkileriyle alakalıdır. Otopsi sonucu istedikleri gibi çıkmazsa, Halil’in hayatına eskisi gibi devam edebileceğinden şüphe duymaktadır.

YÜREK ÇIKMAZI DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Ayça Bingöl

Alp Navruz

İrem Helvacıoğlu

Cemal Toktaş

Rozet Hubeş,

Özlem Ulukan

Timur Ölkebaş

Mesut Akusta

Eylül Ersöz

Bihter Dinçel

Erhan Alpay

Güler Ökten

Alp Akar

Aydan Şener

Dilara Aksüyek

YÜREK ÇIKMAZI YENİ BÖLÜM İZLE

Yürek Çıkmazı dizisinin TRT 1'de 7 Şubat 2023 günü yayınlanan 14. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

YÜREK ÇIKMAZI 14. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —