Tarih: 31.03.2024 13:38

İYİ Parti'nin İstanbul adayı Buğra Kavuncu’ya okul bahçesinde tepki!

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için İYİ Parti adayı olan Buğra Kavuncu, Eyüpsultan Göktürk Mahallesi'nde yer alan Turgut Özal Ortaokulu'nda oy kullanma işlemini gerçekleştirdi. Kavuncu, 11.00 civarında eşi Hülya Kavuncu ve kızı İlay Gökçe Kavuncu ile birlikte 2254 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oy kullanımı sonrasında okul bahçesinde açıklamalarda bulunan Kavuncu, İstanbul için milletin vereceği kararın hayırlı olması temennisinde bulundu.

TEPKİ VE DEMOKRASİ VURGUSU

Kavuncu'nun açıklama yaptığı sıralarda, bir kadın tarafından okul bahçesinde konuşma yapması sebebiyle tepkiyle karşılaştığı anlar yaşandı. Kavuncu, kadına hitaben, demokrasiye tahammül edilmesi gerektiğini ve herkesin hukuka, düzene ve kanuna uyduğunu belirtti.


SEÇİM SÜRECİNE DAİR AÇIKLAMALAR

Kampanya sürecinin çeşitli tartışma ve zorluklara rağmen olumlu bir atmosferde yürütüldüğünü ifade eden Kavuncu, konuşmasında dilini bozmadan, demokrasinin üstünlüğü ve memleketin geleceği için çalıştıklarını vurguladı. Ayrıca, çok sayıda partinin yarışta olmasının ve çeşitli projelerin tartışılmasının önemine değindi. İstanbul için, sonuç ne olursa olsun, halkın kararının en doğru karar olacağını söyleyerek, seçim sonuçlarının ülke için hayırlı olmasını diledi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —