Tarih: 13.04.2023 20:30

Camdaki Kız'da Hayri'nin karısı Türkan kim oynuyor? Gerçek adı nedir?

Facebook Twitter Linked-in

Camdaki Kız dizisine Türkan karakteri ile giren ve son bölümlerin tadı tuzu olan oyuncu Hivda Zizan Alp merak edilen isimler arasında. Bu akşam Camdaki Kız'ın yeni bölümü ekrana gelecek. Türkan'ın Nalan'a her şeyi anlatmasını bekleyen Hayri faka basacak, Türkan ayrılmak istemediğini söyleyecek. Yani Camdaki Kız'da yine işler arap saçına dönecek. Dizinin oyunculuk performansı ile konuşulan ismi Hivda Zizan Alp. Köyden gelen, ezik büyüyen Türkan karakterine başarılı bir şekilde hayat veren oyuncu 29 yaşında. Kökeni Kürtçe olan Hivda ay doğdu anlamına geliyor.  Oyunculuk kariyerine 2013 yılında Kaçak dizisi ile başlayan Hivda Zizan Alp, Sefirin Kızı dizisinde de rol aldı.  

Ayrıca başarılı oyuncu, 2014’te Yeşil Deniz dizisindeki ‘Arife’ rolü ile en büyük çıkışını yaptı. Tiyatro oyunlarını da bırakmayan başarılı isim 2015’te ‘Mordkommision İstanbul’ filminde bölüm oyuncusu olarak yer aldı. Çeşitli yapımlarda sergilediği başarısıyla müzik, tiyatro ve dizi film çalışmalarına devam etti.

Verdiği bir röportajda Türkan'ı şöyle anlattı

Hayat verdiğiniz Türkan karakteri; eğitimsiz, ezilmiş, edilgen bir kadın. Güçlü bir kadınla, ezilmiş bir kadını canlandırmak arasında empati yaparken ciddi bir fark oluyor mu?  

Bana göre hayatta da hiçbir şey ak ya da kara değil. Türkan dışarıdan bakıldığında çok edilgenleşmiş bir karakter olabilir ama onun hiç kırılmaz, bükülmez bir yanı da var; o da anneliği. Orada o kadar güçlü ki… Gerçek hayatta da hepimizin çok güçlü ve zayıf yanları var. Türkan bu yanıyla da çok gerçek bir karakter.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —