Tarih: 07.01.2023 11:30

Müge Anlı'daki Sinan Sardoğan Nihayet Tutuklandı! Ters Kelepçeyle Götürülürken ''Çok Pişmanım'' Dedi! İşte O Görüntüler!

Facebook Twitter Linked-in

Müge Anlı'daki Sinan Sardoğan Nihayet Tutuklandı! Ters Kelepçeyle Götürülürken ''Çok Pişmanım'' Dedi! İşte O Görüntüler!

 

İkamet ettiği köydeki tüm yaşlı kadınları hayattan bezdiren, taciz içeren mesajlar göndererek tüm köy halkının kabusu olan, defalarca dayak yemesine, yapılan yüzlerce şikayete rağmen akıllanmayan Sapık Sinan Sardoğan, kaç gündür Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınına çıkıyor ve açıklamaları ile herkesi sinirden deliye döndürüyordu. Haftalardır kayıp olan Arife Gökçe olayının baş şüphelisi olan Sinan Sardoğan, hakkındaki tüm iddiaların yanı sıra daha önce kendi verdiği ifadeleri de reddederek akıllara durgunluk vermişti. Herkes bu sapık adamın nasıl hala tutuklanmadığını merak ediyordu ve beklenen olay nihayet gerçekleşti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun zamandır kayıp olan Arife Teyze aranmakta. Bu kayıp olayının baş şüphelisi de Arife Gökçe'ye taciz mesajları atan, onu sürekli rahatsız eden ve olay günü Arife Teyze'nin evinin önünden geçtiği öğrenilen Sinan Sardoğan'dı. Günlerdir ülke gündeminin zirvesinde yer alan sapık adam nihayet tutuklandı. İşte o görüntüler...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in son bölümünde Arife Gökçe'nin oğullarını yine tahrik eden Sinan Sardoğan bir kez daha dayak yemişti. Arife Teyze'nin oğulları bu kez güvenliklerin elinden kurtulmayı başardı ve Sinan'a saldırdılar. Bu gelişmenin ardından yayın durduruldu ve neler olduğu büyük merak konusu olmuştu. Oteline giden Sinan, ters kelepçe ile götürülürken kendisine yöneltilen sorulara bakın ne yanıt verdi? İşte o anlar...

Kaldığı otelin odasından polis ekiplerince alınan Sinan Sardoğan, ters kelepçe ile odadan çıkarıldı. Muhabirlerin sorularına da aynı stüdyodaki gibi ''Bilmiyorum'' yanıtını veren ardından ''Pişmanım'' ifadelerini kullandı. Sinan'ın tutuklanması, herkese derin bir nefes aldırdı. Bu arada Sinan'ın, Arife Teyze'yi gömüm üstüne beton döktüğü düşünülüyor. Konuyla ilgili detaylar Pazartesi günkü bölümde ortaya çıkacak. Ayrıca Sinan'ın küçük bir çocuğa cinsel tacizden dolayı gözlatına alındığı da iddialar arasında yer alıyor.
 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —