Tarih: 05.12.2022 17:55

Camdaki Kız 60. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 60.bölüm fragmanı izle!

Facebook Twitter Linked-in

Camdaki Kız yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Heyecan dolu son bölümün ardından merakla beklenen Camdaki Kız 60. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümünde izleyicilerine ayrı bir heyecan yaşatan Camdaki Kız 60. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Detaylar haberimizde...

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu'yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Nalan'ın Billur'da olmadığını öğrenen Feride, Billur'a hesap sorar. Nalan ise olanlardan sonra konağa dönmemekte kararlıdır. Olaya Muzo da dahil olur ve Muzo sayesinde Hayri Nalan'ı Billur'un evine getirir. Nalan'ın Hayri ile olduğunu anlayan Feride ise Hafize'yi çağırarak ondan korseyi getirmesini ister. Korse kozu da Nalan'ı kararından vazgeçirmeye yetmez. Cana'nın tehdidini kabullenmek zorunda olan Gülcihan ise Cavit'ten yardım ister.

Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı! Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Camdaki Kız dizisinin merakla beklenen 8 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? Feride hanım Nalan ile Hayri arasında yaşananları öğrenir. Muzo, Nalan'ı Hayri konusunda uyarır. İkileme düşen Nalan ne yapacağını bilemez!

Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında saat 20.00'da yayınlanmaktadır.

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız, Perşembe günü ekranlara gelmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —