Tarih: 09.06.2023 16:45

Camdaki Kız Dizisi Son Bölümünde Şoke Eden Gelişme: Laz Kızı Hayri'yi Öldürdü!

Facebook Twitter Linked-in

Dün akşam Kanal D'nin popüler dizisi Camdaki Kız'ın son bölümünde, Laz Kızı karakteri, kendisini kandıran sevgilisi Hayri'yi kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Cihangir Ceyhan'ın canlandırdığı Hayri karakteri ise dizinin finaline bir hafta kala diziden ayrıldı. Başrollerde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Engin Şenkan ve Tamer Levent'in yer aldığı Camdaki Kız dizisi, dün akşam 81. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Yeni bölümde Laz Kızı, kendisini evli olduğunu söyleyerek kandıran Hayri'nin aslında daha önce boşandığını öğrendi.

Dramatik sahnelerin yaşandığı bölümde, Hayri Nalan ve Türkan ile olan ilişkisini sonlandırmaya karar verdi. Nalan'dan ayrılan Hayri, ardından Türkan'ın evine giderek eşyalarını topladı. Laz Kızı, Hayri'nin onu kandırdığını öğrendikten sonra Türkan'ın evinin önüne gitti. Öfkesine yenik düşen Laz Kızı, Hayri'nin sözlerine kulak asmadı ve elindeki bıçağı Hayri'nin kalbine sapladı. Cihangir Ceyhan'ın canlandırdığı Hayri karakteri kanlar içinde yerde kaldı.

Cihangir Ceyhan, diziden ayrılmasının ardından Instagram hesabından bir paylaşım yaparak, "İyi ki öldün Hayri. Bu yolculukta benimle birlikte olan tüm çalışma arkadaşlarıma ve yönetmenlerimize sonsuz teşekkür ederim. Not: Hayri ve benzeri insanları sevmem, fakat maalesef dünyamızda böyle kişilerin var olduğunu biliyoruz. Sizlerin de Hayri gibi insanlardan uzak durmanız için elimden geleni yaptım, umarım başarılı olmuştur. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —