Tarih: 27.03.2023 13:49

Canan Karatay Doğurganlığı Yüzde Yüze Çıkaran O Mucize Besini Açıkladı!

Facebook Twitter Linked-in

Canan Karatay, Karatay Sözü adlı Youtube kanalında erken menopozdan korunmak isteyen kadınlara seslendi.

İzleyicilerinden gelen soruları yanıtlayan Karatay'a özellikle erken menopozla ilgili soruları geldi.

Nihal Doğan moderatörlüğündeki programda konuşulan konular arasında '30'lu yaşlardaki kadınlarda menopozun artması, gençlerde artan kısırlık sorunu, hamilelerde iyot ve d vitamini eksikliğinin bebeklerin ömrünü nasıl etkilediği, Japon kadınlarında neden meme ve rahim kanserinin nadiren görüldüğü, seks hormanlarının temel maddesinin ne olduğu ve doğurğanlığı doğrudan etkileyen süper gıda gibi merak edilen birçok soru vardı.

Erken menopozdan etkilenen kadınlara seslenen Karatay, doğurganlığı doğrudan etkileyen süper gıdayı da açıkladı.

Canan Karatay, doğurganlığı artıran süper gıdayı açıkladı:

DOĞURGANLIĞI ARTIRAN SÜPER GIDA

"Bütün hücrelerimiz 3-5 ayda bir yenileniyor. Yumurtalık hücreleri de sperm hücreleri de. Gençlerde 3 ay, benim yaşlarımda 5-6 ay da olabilir. Yeni hücreler yapılıyorken onlara sağlıklı doğal ilaçsız civasız alüminyumsuz bromürsüz gıdalar arz edersek o hücreler toparlıyor ve kendine geliyor. Yumurta süper besindir yağ ile yenildiğinde oradan bir canlı çıkar. Yumurtanın sarısında bulunan mineraller, omega 3 omega 6, kolesterol var. Kolesterol olmadan hamile kalamazsınız. Kolesterol seks hormonlarının ana maddesidir. Bunun da temel kaynağı yumurta. Ayrıca kırmızı et, hayvansal gıdalar, gezen tavuk, olta balığı süper gıdadır. Kısırlıkların en büyük sebeplerinden biri de su ve hava kirliliği. Bunları düzeltmemiz lazım."

JAPON KADINLARDA MEME VE RAHİM KANSERİ NEDEN AZ GÖRÜLÜYOR?

Japon kadınlarda neden meme ve rahim kanserinin nadir görüldüğünü de anlatan Karatay, "Japon kadınlar o kadar çok iyot yiyorlar ki. Bitti, kadın sağlığı için iyot çok çok önemli. Meme kanseri için de rahim kanseri için de. İyot kanser hücrelerini öldürüyor. Yabancı kötü hücreleri de öldürüyor. Vücutta hayat süresini tamamlamış hücreleri de yok ediyor." diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —