Tarih: 26.11.2022 16:03

CANLI İZLE! Boluspor Sakaryaspor canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

Boluspor Sakaryaspor maçı için nefesler tutulmuş durumda. TFF 1. Lig maçında Boluspor Sakaryaspor karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Boluspor Sakaryaspor, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Boluspor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Boluspor Sakaryaspor maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Boluspor Sakaryaspor maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Boluspor ile Sakaryaspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Boluspor, ligde oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olan Boluspor, topladığı 22 puanla 6. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Sakaryaspor ise ligde oynadığı 14 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Bandırmaspor'u 4-2 ile geçen Sakaryaspor, topladığı 19 puanla 9. sırada yer alıyor.

BOLUSPOR SAKARYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 16:00'da başlayan Boluspor Sakaryaspor karşılaşmasını Bein Sports 2 ve TRT Spor kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Boluspor Sakaryaspor takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

BOLUSPOR SAKARYASPOR MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —