Tarih: 06.11.2022 13:31

CANLI İZLE! Chelsea Arsenal canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

Chelsea Arsenal maçı için nefesler tutulmuş durumda. İngiltere Premier Lig maçında Chelsea Arsenal karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Chelsea Arsenal, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Chelsea Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Chelsea Arsenal maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Chelsea Arsenal maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Chelsea ile Arsenal karşı karşıya gelecek.

Ligdeki son maçında beklenmedik bir yenilgi alan Chelsea, Brighton'a 4-1 mağlup olmuştu. Brighton mağlubiyeti sonrası Chelsea'nin ligdeki galibiyet hasreti üç maça çıktı. 21 puana sahip Chelsea 6. sırada bulunuyor.

Son resmi maçına Şampiyonlar Ligi'nde çıkan Potter ve ekibi Dinamo Zagrebi 2-1 mağlup etti. Arsenal karşısında sakatlıkları bulunan Recece James, Wesley Fofana, Kante, Kepa, Chilwell ve Chukwuemka forma giyemeyecekler.

Premier Lig'de liderliğini sürdüren Arsenal, ligdeki son maçında evinde Nottingham Forest'ı 5-0 mağlup etmeyi başardı. 31 puanla ligde lider konumda olan Arsenal, Avrupa Ligi'ndeki son maçında ise Zürich'i 1-0 mağlup etti. Tomiyasu ve Emile Smith Rowe sakatlıkları sebebi ile Chelsea karşısında forma giyemeyecekler.

CHELSEA ARSENAL MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 15:00'de başlayan Chelsea Arsenal karşılaşmasını Bein Sports 3 kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Chelsea Arsenal takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

CHELSEA ARSENAL MAÇI CANLI İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —