Tarih: 19.11.2022 19:07

CANLI İZLE! Frutti Extra Bursaspor Galatasaray NEF canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

Bursaspor Galatasaray NEF basketbol maçı için nefesler tutulmuş durumda. Basketbol Süper Ligi maçında Bursaspor Galatasaray NEF karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Bursaspor Galatasaray NEF, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Bursaspor Galatasaray NEF maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Bursaspor Galatasaray NEF maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Bursaspor Galatasaray NEF maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Ev sahibi Frutti Extra Bursaspor, ligde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Aliağa Petkim'e 80-72 mağlup olan Frutti Extra Bursaspor, topladığı 9 puanla 5. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Galatasaray NEF ise ligde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Tofaş'ı 90-76 mağlup eden Galatasaray NEF, topladığı 8 puanla 9. sırada bulunuyor.

FRUTTİ EXTRA BURSASPOR - GALATASARAY NEF MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 20:30'da başlayan Bursaspor Galatasaray NEF karşılaşmasını Bein Sports 5 kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Bursaspor Galatasaray NEF takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

FRUTTİ EXTRA BURSASPOR GALATASARAY NEF MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —