Tarih: 06.11.2022 12:49

CANLI İZLE! Gaziantep FK Kayserispor canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

Gaziantep FK Kayserispor maçı için nefesler tutulmuş durumda. Süper Lig maçında Gaziantep FK Kayserispor karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Gaziantep FK Kayserispor, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Gaziantep FK Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Gaziantep FK Kayserispor maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Gaziantep FK Kayserispor maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Gaziantep FK Kayserispor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Gaziantep FK ligde oynadığı 11 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında deplasmanda Alanyaspor'a 2-0 kaybeden Gaziantep FK, topladığı 15 puanla 10. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Kayserispor ise ligde oynadığı 12 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi sahasında Adana Demirspor ile 2-2 berabere kalan Kayserispor, topladığı 20 puanla 8. sırada bulunuyor.

GAZİANTEP FK KAYSERİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 14:30'da başlayan Gaziantep FK Kayserispor karşılaşmasını Bein Sports 1 kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Gaziantep FK Kayserispor takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

GAZİANTEP FK KAYSERİSPOR MAÇI CANLI İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —