Tarih: 30.10.2022 18:25

CANLI İZLE! İstanbulspor Fenerbahçe canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

İstanbulspor Fenerbahçe maçı için nefesler tutulmuş durumda. Süper Lig maçında İstanbulspor Fenerbahçe karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. İstanbulspor Fenerbahçe, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından İstanbulspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte İstanbulspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte İstanbulspor Fenerbahçe maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde İstanbulspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

Peş peşe elde ettiği galibiyetlerle Süper Lig’de ilk sıraya yerleşen Fenerbahçe zirvedeki yerini korumak için İstanbulspor deplasmanından 3 puanla ayrılmak isteyecek. Sarı lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Gustavo, Peres, Nazım ve Mert Hakan mücadelede yer alamayacaklar.

Ev sahibi ekipte kırmızı kart cezalısı Eduart Rroca ve sakatlığı bulunan Eslem kadroda olmayacak. Öte yandan düşme hattı içerisinde yer alan İstanbulspor 10 maçta 8 puan toplayarak ligin 18. Sırasında konumlanmıştı. Zorlu maçtan puanlarla ayrılarak hem moral depolamak hem de düşme hattından kurtulmak isteyen ev sahibi ekip karşılaşmaya odaklanmış durumda.

İSTANBULSPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 20:00'de başlayan İstanbulspor Fenerbahçe karşılaşmasını Bein Sports 1 kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

İstanbulspor Fenerbahçe takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

İSTANBULSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —