Tarih: 20.11.2022 17:50

CANLI İZLE! Sakaryaspor Bandırmaspor canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

Sakaryaspor Bandırmaspor maçı için nefesler tutulmuş durumda. TFF 1. Lig maçında Sakaryaspor Bandırmaspor karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Sakaryaspor Bandırmaspor, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Sakaryaspor Bandırmaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Sakaryaspor Bandırmaspor maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Sakaryaspor Bandırmaspor maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Sakaryaspor ile Bandırmaspor karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi ekip Sakaryaspor ligde oynadığı 13 maçta 5 galibiyeti, 1 beraberliği ve 7 mağlubiyeti bulunuyor. En son evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan yeşil siyahlılar ligde 16 puan topladı.

Konuk ekip Bandırmaspor ise ligde 18 puanı bulunuyor. Ligde 2 mağlubiyeti bulunan Bandırma ekibi 6 beraberlik ve 4 galibiyet ile 12. sırada yerini alıyor.

SAKARYASPOR BANDIRMASPOR MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 19:00'da başlayan Sakaryaspor Bandırmaspor karşılaşması TRT Spor ve Bein Sports 2 kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Sakaryaspor Bandırmaspor takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

SAKARYASPOR BANDIRMASPOR MAÇI CANLI İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —