Tarih: 06.02.2023 01:26

TikTok Türkiye canlı yayın rekoru kimde? Kaç izleyici?

Facebook Twitter Linked-in

TikTok Türkiye canlı yayın rekoru ara ara değişmiş olsada, fenomenler ortalama aynı kişi oluyor. Canlı yayındaki izleyici rekoru sabit değildir. Sürekli değişebiliyor fakat bazı isimlerin rekor sayısı yenilenebiliyor. Tüm zamanların rekoru kimde? Ve canlı yayında gerçekleşen rekor izleyici kaç kişiden oluşuyor?

Tiktok canlı yayın nedir?

TikTok Canlı Yayın, TikTok uygulamasında kullanıcıların gerçek zamanlı olarak izleyicilere yayın yapabildiği bir özelliktir. Bu özellik sayesinde kullanıcılar kendilerini tanıtmak, müzik veya dans gibi performanslarını paylaşmak, ya da doğrudan yanıt vermek istedikleri soruları yanıtlamak için gerçek zamanlı yayın yapabilirler.

Tiktok canlı yayın rekoru nasıl ölçülür?

TikTok Canlı Yayın Rekoru, bir kullanıcının tek bir canlı yayın sırasında en fazla izlenme sayısıdır. Bu rekor, yayın sırasında izleyicilerin sayısını ve yayını izleyen kişi sayısının değişimi gösteren bir grafikle ölçülür. Canlı yayın rekoru, yayın sırasında yüksek bir izlenme oranına ve izleyici sayısının hızlı bir şekilde artmasına dayanır. TikTok, canlı yayın rekorlarını sürekli olarak günceller ve en yüksek rekorları profillerinde gösterir.

TikTok Türkiye canlı yayın rekoru kimde?

Canlı yayın rekoru keşfet sayfasında öne çıkan isimler arasında Cellat, Burak Yurdabak, Aziz_TmDz, Halibor ve Aybüke arasında ara ara değişmiş olsada, rekor Cellat‘ın oldu. Aynı anda izleyici sayısı 70 bin 300 kişiye ulaşmıştır.

TikTok Türkiye canlı yayın rekoru Cellat: 70.3K izleyici

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —