Tarih: 01.01.2016 00:00

Veda Mektubu 17. Bölüm İzle Full Kanal D Veda Mektubu yeni bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

"Veda Mektubu'nun heyecan dolu 16. bölümünde Aslı ve Mehmet, karşılarında Seher'i görünce büyük bir şaşkınlık yaşadılar. İkili, yaşanan tüm olayların sebebinin Seher olup olmadığını ve bu durumun oyunun bir parçası olup olmadığını anlamaya çalıştı. Ancak Aslı, gördüğüne inanırken Mehmet'in kalbi bunu reddetmekteydi.

Diğer yandan, Ziya evdeki gerginliklerin üzerine Alanur ile konuşmak istedi. Ancak planları hiç de umduğu gibi gitmedi ve bu buluşma tüm düzenlerini bozabilecek bir dönüm noktası haline geldi. Her karakter, kendi derdini çözmeye çalışırken Karlı ailesi, evin içindeki gerçek tehdidin farkında değildi.

Veda Mektubu'nun 17. bölümü merakla beklenirken, izleyiciler Aslı ve Mehmet'in gerçeği ortaya çıkarma sürecinde birbirlerinden uzaklaşacaklarını gördüler. Aslı'nın gördüğüne inanmasına rağmen Mehmet'in kalbi, bu durumu kabul etmekte zorlanıyordu.

VEDA MEKTUBU OYUNCULARI

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Bennu Yıldırımlar, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan, Elena Viunova.

VEDA MEKTUBU YENİ BÖLÜM İZLE

Veda Mektubu dizisinin Kanal D'de 3 Temmuz günü yayınlanan 17. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

VEDA MEKTUBU 17. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —