Tarih: 13.07.2023 17:24

Manifest 5.Sezon Ne Zaman Çıkacak? Hayranlar Merakla Bekliyor!

Facebook Twitter Linked-in

Dizinin son sezonunun popülerliği göz önüne alındığında, birçok kişi ek bir sezonun olup olmayacağını görmek için dört gözle bekliyor. Eğer siz de Manifest Sezon 5 hakkında bilgi arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu makalede, hayranların büyük heyecanla beklediği Sezon 5’in yayınlanmasıyla ilgili sahip olduğumuz tüm bilgileri açıklamaya karar verdik. Makaleyi okumaya devam ederseniz, tüm sorularınızın cevaplarını bulabileceksiniz.

 

Manifest 5.Sezon Ne Zaman Çıkacak?

 

Çoğu dizi gibi, Manifest de yayından kaldırılma korkusu yaşıyor. Hayranlar, dizinin iptal edilip edilmeyeceğini veya 5. sezon için yenilenip yenilenmeyeceğini merak ediyorlar. Ancak yapımcı şirkete göre Manifest Sezon 4, dizinin son sezonu olacak. Beşinci sezon yayınlanmayacak.

Netflix, Manifest’in iptal edilmesini engellemek için bir sezon daha vererek bunu yapmıştı. Ancak bu, Manifest için mümkün değil. Jeff Rake, diziyi başlatırken anlatmak istediği hikayenin altı sezon boyunca yayılmasını planlamıştı. Dolayısıyla, dizinin Sezon 4’ü son sezon olacak.

Ancak, Netflix, NBC’nin iptal etmesinin ardından diziye devam etme kararı alarak dördüncü ve son sezonu için yeşil ışık yaktığında, planlar biraz değişti. Jeff Rake, bitiş noktasının öne çekildiğini öğrendikten sonra, anlatının bütünlüğünü bozmadan hikayeyi zamanlamaya uygun hale getirdi. Bu nedenle, Manifest 5. sezonunun yayınlanması pek olası değil, çünkü Rake ve yazarlar, dördüncü sezonun son sezon olacağını biliyorlardı. Sonuç olarak, dizinin 20 bölümlük dördüncü sezonunda orijinal bir final geliştirildi ve uygulandı.

Ancak, dizinin popülerliği göz önüne alındığında, yenilenmesi de sürpriz olmayacaktır. Manifest 5. sezon için yenilenirse, yazarların hikayeye devam etmesi oldukça zor olacaktır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —