Tarih: 04.02.2024 15:08

CANLI İZLE Kasımpaşa – Alanya şifresiz Selçuksports, Taraftarium24 online izleme kanalı

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig'in heyecanı Kasımpaşa ve Alanyaspor arasında oynanacak mücadele ile devam ediyor. Kasımpaşa, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Alanyaspor'u konuk edecek. Maçın hakemi Oğuzhan Çakır olacak. Ev sahibi Kasımpaşa, bu sezon 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyetle mücadele etti. Konuk ekip Alanyaspor ise topladığı 27 puanla 14. sırada bulunuyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadele 3-3 eşitlikle sona ermişti. Kasımpaşa, taraftarı önünde Alanyaspor'u mağlup ederek lig sıralamasında üst sıralara tırmanmaya çalışacak. Peki, Kasımpaşa Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

KASIMPAŞA ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN?
Kasımpaşa ve Alanyaspor'un karşı karşıya geleceği müsabaka, 4 Şubat Pazar günü saat 16:00'da başlayacak.

KASIMPAŞA ALANYASPOR MAÇI DETAYLARI

Bu kritik mücadele, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda gerçekleşecek olan maçı, hakem Oğuzhan Çakır yönetecek. Süper Lig'de 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet sonucunda 32 puan toplayan Kasımpaşa, haftaya 7. sırada başlarken, Corendon Alanyaspor ise 27 puanla 14. sıradaydı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadele 3-3 berabere sona ermişti.

KASIMPAŞA - ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Kasımpaşa - Alanyaspor maçı 4 Şubat Pazar günü saat 16:00'da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 1'de canlı izleyebilirsiniz.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —