Tarih: 02.10.2022 18:34

Selçuk Sports Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı izle Şifresiz Justin TV beinsport Taraftarium24 Bjk Fb canlı izle kaçak link

Facebook Twitter Linked-in

Selçuk Sports Beşiktaş Fenerbahçe Süper Ligi maçı izle Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı izle Taraftarium24 Justin Tv Jestyayın Kralbozguncu Şifresiz Bein Sports Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle selçukspor tv canlı izle Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle Beşiktaş Fenerbahçe maçını canlı izle şifresi kaçak Justin tv İdman Tv Beşiktaş Fenerbahçe taraftarium24 twitter giriş Bedava Beşiktaş Fenerbahçe seyret jestyayın Beşiktaş Fenerbahçe maçı izle Beşiktaş Fenerbahçe Kralbozguncu Netspor Selçuk spor tv hd Beşiktaş Fenerbahçe şifresiz canlı izle jestyayın Donmadan Beşiktaş Fenerbahçe canlı maç izle Netspor Beşiktaş Fenerbahçe bein sport hd izle Justin tv Cbs Sport Selçukspor tv canlı izle

Beşiktaş Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Saat 20:00'de başlayan Süper Lig maçı için nefesler tutuldu. Heyecan verici maçın canlı yayın bilgileri haberimizde. İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı izle linki.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı için nefesler tutulmuş durumda. Süper Lig maçında Beşiktaş Fenerbahçe karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Beşiktaş Fenerbahçe, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

N'KOUDOU DIŞINDA EKSİK YOK

Beşiktaş'ta Kamerun Milli Takımı'ndan sakat dönen N'Koudou dışında eksik futbolcu bulunmuyor. 1.5 ay süren sakatlığını atlatan Ghezzal'ın, maç kadrosunda olup olmayacağına bu akşam yapılacak antrenmanda karar verilecek. Takımla sadece 2 antrenmana çıkabilen Ghezzal'ın, yeterli kondisyona sahip olmaması sebebiyle maç kadrosuna alınsa bile yedek kulübesinde olması bekleniyor...

Bir diğer sakat futbolcu Nathan Redmond'un ise oynamasına engel bir durum bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta sol elinden ameliyat olan İngiliz futbolcu, özel olarak hazırlanan bileklik sayesinde görev alabilecek.

STOPERDE NECİP Mİ TAYYİP TALHA MI?

Teknik direktör Valerien Ismael Fenerbahçe maçının kadrosunu iki mevki dışında belirlemiş durumda.

Kaleyi yine Ersin'e emanet edecek olan Ismael, defansın sağında Rosier, solunda Masuaku'ya, stoperde de Saiss'e görev verecek.. Tecrübeli teknik adamın stoperdeki diğer tercihi ise Tayyip Talha ve Necip'ten biri olacak. Antrenmanlarda denenen on birlere göre Tayyip Talha on bir için en güçlü seçenek durumunda..

4 OYUNCU DERBİDE YER ALAMAYACAK

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisine 4 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Nazım Sangare, Norveç Milli Takımı'ndan sakat dönen Joshua King, Rennes maçında direğe çarparak sakatlık yaşayan Luan Peres ile Dinamo Kiev maçında sakatlık yaşayan ve takımla çalışmalara başlayan Serdar Aziz, derbi maçta görev alamayacak.

Öte yandan, sarı-lacivertli ekipte 3 sarı kartı bulunan Ferdi Kadıoğlu, ceza sınırında yer alıyor. Ferdi, Beşiktaş maçında kart görmesi durumunda Fatih Karagümrük ile oynanacak maçta görev alamayacak.

JESUS İLK DERBİSİNE ÇIKIYOR

Fenerbahçe'de sezon başında göreve gelen Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, ilk derbi maçına Beşiktaş karşısında çıkacak. Jesus, sarı-lacivertli takımın başında Türkiye'deki ilk derbi mücadelesinde deplasmanda galip gelmek için mücadele edecek.

MUHTEMEL 11'LER:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip Talha (Necip), Saiss, Masuaku, Josef, Gedson, Salih, Muleka, Redmond (Cenk), Weghorst.

Fenerbahçe: Altay, Ferdi Kadıoğlu, Gustavo, Szalai, Alioski, Arao, İrfan Can, Crespo, Lincoln, Valencia, Batshuayi.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 20:00'de başlayan Beşiktaş Fenerbahçe karşılaşmasını Bein Sports 1 platformu üzerinden canlı izlenebiliyor.

Beşiktaş Fenerbahçe takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —