Tarih: 04.05.2023 14:41

Camdaki Kız Laz Kızı kimdir, Hayri'yi mi öldürecek? Camdaki Kız Laz Kızı gerçek adı ne, kaç yaşında?

Facebook Twitter Linked-in

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan ve bu sezon final yapmaya hazırlanan Camdaki Kız'a damgasını vuracak Laz Kızı karakteri katılıyor. Kitaba göre Hayri'nin çocukları önünde ölümüne neden olacak Laz Kızı ile Hayri bir meyhanede tanışacak. Peki, Camdaki Kız Laz Kızı kimdir? Camdaki Kız Laz Kızı gerçek adı ne, kaç yaşında?

LAZ KIZI KİMDİR?

Başarılı şarkıcı Alya'nın "Laz Kızı" karakteri ile diziye dahil olması Hayri'nin hayatında önemli gelişmelere sebep olacak.

ALYA KİMDİR?

Aslen Slovenyalı olan Alya, 28 Mayıs 1983 tarihinde dünyaya geldi. Mimar Sinan Konservatuar mezunu olan Alya, klasik müzik üzerine flüt eğitimi aldı. Avrupa'da dereceler aldıktan sonra Türkiye'ye döndü. Rising Star yarışmasına katıldı ve herkesi kendisine hayran bıraktı.

Oyunculuk eğitimi de alan Alya, Cem Yılmaz ile reklam filminde oynadı. Öğretmen Kemal dizisinde rol aldı. Kariyerinin ilk başlarında İngilizce şarkılar yazan Alya, daha sonra Türkçe şarkılar seslendirmeye başladı.

Sarı kırmızılı kulübün Türk Telekom Stadyumu'ndaki şampiyonluk kutlamasında sahne alan sürpriz isimlerden biri de Alya'ydı. 'Kupalara Layıksın Sen Şanlı Galatasaray' tezahüratını Alya seslendirmiş ve başta Fatih Terim olmak üzere Galatasaray camiası çok beğenmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —