Tarih: 29.08.2023 23:31

Dizipal The Uncanny Counter 2. sezon nereden izlenir, oyuncuları kimler? The Uncanny Counter 2. sezon konusu

Facebook Twitter Linked-in

The Uncanny Counter 2. sezon çıktı mı? The Uncanny Counter 2. sezon ne zaman çıkacak? The Uncanny Counter 2. sezon konusu nedir? The Uncanny Counter 2. sezon oyuncuları kimler? gibi aramalar yapılıyor. The Uncanny Counter hakkında merak edilenler haberimizde... 2020 yılında vizyona giren ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazanan Güney Kore dizisi The Uncanny Counter, 2023 yılının ikinci yarısında ikinci sezonuyla geri dönüyor. Dizinin ikinci sezonu 2023 yılında Netflix, OCN ve tvN'de yayınlanacak. .

The Uncanny Counter 2. sezon Nereden izlenir

The Uncanny Counter 2. sezonu Güney Kore'de OCN ve tvN'de yayınlanacak. Dizinin uluslararası yayın hakları Netflix'te mevcuttur. The Uncanny Counter'ın 2. sezonu Türkiye'de Türkçe dublaj ve altyazılı olarak Netflix'te yayınlanacak.

The Uncanny Counter 2. sezon Konusu

The Uncanny Counter, insanüstü güçlere sahip, ruhları kurtarmak için çalışan bir grup insanı konu alan bir dizidir. Seride ikinci kez Counter'lar daha tehlikeli bir düşmanla karşı karşıya kalacak.

The Uncanny Counter'ın ilk sezonu eleştirel ve eleştirel beğeni topladı. Dizinin ikinci sezonunda da aynı başarıyı yakalamaya aday gibi görünüyor. İkinci sezonda Counter'ların karşılaşacağı yeni düşmanın kim olduğu ve bu düşmanın onları nasıl tehdit edeceği konu ediliyor. Ayrıca karşıt güçlerin nasıl gelişeceğini, ilişkilerin nasıl şekilleneceğini de merak ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —