Tarih: 13.03.2023 10:47

O yalan Esra Ezmeci'yi bile şoke etti! "Beş yıl boyunca hiç mi anlamadın?"

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemin en çok takip edilen isimlerinden olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, ilişkiler üzerine verdiği tavsiyelerle gündem olmaya devam ediyor. Instagram hesabından soru-cevap etkinliği düzenleyen Esra Ezmeci, gelen itirafla şok geçirdi. 5 yıllık sevgilisini eşiyle birlikt aynı anda... Böyle yalan yok! Esra Ezmeci sinirden küplere bindi. Bakın Esra Ezmeci nasıl bir cevap vermiş?

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Esra Ezmeci, Instagram hesabından yeni bir soru-cevap etkinliği düzenledi. Bir sosyal medya kullanıcısından gelen mesaj ise herkesi şoka uğrattı.

5 YILLIK SEVGİLİSİNİ EŞİYLE BİRLİKTE...

Gelen mesajda bir sosyal medya kullanıcısı, erkek arkadaşı ile 5 yıldır birliktelik yaşadığını ifade etti. 5 yılın sonunda erkek arkadaşının evli olduğunu öğrendiğini ifade eden kadın, bu durum karşısında nasıl tepki vermesi gerektiğini Ezmeci’ye danıştı.

5 yıl boyunca yalan üzerine kurulu bir ilişki yaşanması sosyal medyada büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları, "5 yıl boyunca nasıl anlamazsın?" diyerek tepki gösterdi.

ESRA EZMECİ'DEN TOKAT GİBİ CEVAP

Kendi ilişkileri adına da tedirginlik yaşamaya başlayan sosyal medya kullanıcıları duruma tepki gösterirken Esra Ezmeci şunları söyledi:

"Bu sizin için zor bir durum, çünkü belli bir alışkanlık ve sevgi süreci yaşamışsınız. Ama bu kadar önemli bir durum ile ilgili siz kandıran ve yalan söyleyen biri, başka bir çok durum için bunu yapabilir. En doğusu evli biri ile olan ilişkiyi bitirmektir."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —