Tarih: 07.02.2023 19:34

Bir Jigolonun Günlüğü Dizisi (2. Sezon Ne Zaman)

Facebook Twitter Linked-in

Bir Jigolonun Günlüğü dizisi her bölümü yaklaşık 1 saat kadar süren bir Meksika yapımı dizidir. Dizinin bu kadar popüler olmasında ise konusunun ilgi çekiciliği yatıyor.

Dram kategorisinde yer alan dizide bir jigolonun hayatı anlatılıyor. Sizce bir jigolonun hayatı ne kadar aksiyonlu olabilir? Her şey başrolümüzün müşterisinin aile meselesine bulaşması ile alevlenir. Dizinin konusu, detayları, ikinci sezonunun ne zaman geleceğine dair merak edilenler ve oyuncu kadrosu yazımızda.

Bir Jigolonun Günlüğü 1. Sezon

Bir Jigolonun Günlüğü 1. Sezon bölümleri ile izleyenler için ikinci sezonu meraka izlemeyenler için ise dizinin konusunu öğrenmeye sevk etti. Oldukça ilgi çekici bir dizi olarak dizinin bölümleri Netflix’te Eylül 2022’de yayınlandı. İlk sezonu çok ilgi gören dizide başrolümüz olan Jesus Castro Blanco’nun bir hata yapması ile sezon sürüyor.

İlk sezon boyunca jigolo olan bir adam mesleğinin tek kuralı olan aşık olmama kuralını çiğneyerek hareket etmesi üzerine şekillenen olaylar silsilesi konu alınıyor. Jigolo olmak başka müşteriye aşık olmak çok başka.

Kumar sorunları olan bir müşterinin aile sorunlarına dahil olan ana karakterimiz jigolo olmanın kuralını çiğneyerek başına fazlasıyla bela aldığının farkındadır. Ancak aşk laftan anlamaz.

Bir Jigolonun Günlüğü 2. Sezon
Bir Jigolonun Günlüğü 2. Sezon

Bir Jigolonun Günlüğü 2. Sezon

Bir Jigolonun Günlüğü 2. Sezon olup olmayacağı merak konusu. Eylül 2022’de ilk sezonun yayınlanmasından sonra gözler Netflix’e çevrildi.

Üzücü olacak ancak Bir Jigolonun Günlüğü ikinci sezonun olmayacağı tahmin ediliyor. Dizisinin ilk olarak tanıtılırken de mini dizi olarak tanıtılmasından da hareketle ikinci sezon beklentisi bulunmuyor. IMDB’de 6,4 puan alan dizinin daha yüksek bir puan alması halinde belki ikinci sezon beklentisi olabilirdi.

Bir Jigolonun Günlüğü Oyuncuları

Bir Jigolonun Günlüğü oyuncuları her biri birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Özellikle başrolümüz olan Jesus Castro Blanco jigolo karakterini canlandırarak dizinin merak edilmesini sağlayan ana faktörlerden biri oldu. İşte Bir Jigolonun Günlüğü oyuncuları ve dizideki isimleri;

Jesus Castro
Victoria White
Adriana Barraza
Carlos Portaluppi
Dieğo Alfonso
Fabiola Campomanes
DİZİ KARAKTERİ OYUNCU ADI
Emanuel Jesus Castro
Julia Victoria White
Minou Adriana Barraza
Roman Carlos Portaluppi
Campos Carla Pandolfi
Aguilar Dieğo Alfonso
Padilla Necho Gadano
Ana Fabiola Campomanes
Victor Francisco Denis
Florencia Begona Narvaez
Dolores Eugenia Tobal
Abel Alosian Vivancos



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —