Tarih: 28.07.2023 13:53

Mia Khalifa, yetişkinlere yönelik içerik kariyerini geride bıraktıktan sonra inanılmaz dönüşümüyle övünüyor

Facebook Twitter Linked-in

Birkaç yıl önce Mia Khalifa , yetişkin film endüstrisinde bir sansasyon olarak görülüyordu , ancak bu iki ay her şeyden çok sorun bırakmış gibi görünüyor, bu yüzden yıllarca hayatının o dönemini bırakmak için mücadele etti. derecede ilgisiz daha birçok yerde yer kazanmayı başarmıştır.


30 yaşına yaklaşan, tamamlanan birçok projesi ve yalnızca Instagram hesabında 27 milyon takipçisi olan Vouge dergisine çıktıktan sonra hayatında neler olduğunu düşünmeye zaman ayırdı .


her şeyin üstünde mutluluk

“Kaş bunu VOGUE'da yaptı. 15 yaşındaki halim bu söze inanır mı bilmiyorum" diyen Mia Khalifa , dergide yer alan metnin bazı parçalarını içeren bir dizi görselle birlikte yazdığı ve buna neden olan sebeplerden bahsettiği yerdi. onu yetişkinler için eğlence endüstrisine.

“2014'te yetişkin film endüstrisinde çok kısa bir süre çalışmaya başlamamın nedeni kısmen düşük özgüvenimdi. Derinlerde bir yerde, başlangıçta neden ondan etkilendiğim konusunda hala kafam karıştı."

Hayranları arasında, diyet ve egzersizle elde ettiği ve daha sanatsal imajlarıyla kendisiyle daha iyi bir ilişki kurmasını sağladığı fiziksel görünümüne odaklanan birçok olumlu yorum vardı.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —