Tarih: 09.03.2023 21:19

CANLI İZLE! Gent Başakşehir canlı maç izle

Facebook Twitter Linked-in

Gent Başakşehir maçı için nefesler tutulmuş durumda. UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında iki takım karşı karşıya gelecek. Taraftarlar tarafından Gent Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Gent Başakşehir maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Gent Başakşehir maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Gent ile Başakşehir karşı karşıya gelecek.

BAŞAKŞEHİR ZORLU RAKİPLERİNİ ELEDİ

2021-2022 sezonunda Süper Lig'i 4. sırada bitirerek UEFA Konferans Ligi'ne 2. eleme turundan katılmaya hak kazanan Başakşehir, bu turda İsrail temsilcisi Maccabi Netanya'yı 1-1 ve 1-0'lık skorlarla eledi. 3. turda İzlanda ekibi Breidablik'i 3-1 ve 3-0'la geçerek turnuvanın dışına iten turuncu-lacivertliler, play-off turunda da Belçika temsilcisi Antwerp'i 1-1'in rövanşında 3-1 yenerek grup aşamasına yükseldi. Başakşehir, İskoçya'nın Hearts, Letonya'nın RFS ve İtalya'nın Fiorentina takımlarıyla mücadele ettiği A Grubu'nu lider bitirerek doğrudan son 16 turuna çıktı.

GENT BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 23:00'de başlayan Gent Başakşehir karşılaşmasını Exxen kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Gent Başakşehir takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

GENT BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

NOT: SSport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —