Tarih: 01.01.2016 00:00

İYİ PARTİ İL BAŞKANI AYŞEGÜL ÖZYANIK ADAY OLMAYACAK!

Facebook Twitter Linked-in

İlçe kongrelerine devam eden İyi Parti'de İl Başkanlığı yarışıda hız kazandı. Son olarak Fındıklı'da Fındıklı ilçe kongresini yapan İyi Parti'de bir aday daha belli oldu. Fındıklı İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu İl Başkanlığına adaylığını açıkladı. 

Geçtiğimiz ay adaylığını açıklayan bir diğer isimse Kürşat Hacısüleymanoğlu'ydu. Adyalığını kamuoyu ile paylaşan Kürşat Hacısüleymanoğlu daha önce de İyi Parti İl Başkanlığına aday olmuş fakat kazanamamıştı.

Hacısüleymanoğlu'nun söylemleri gündeme bomba gibi oturdu.

"ÖZYANIK VE KÖSEOĞLU KAZANMAMAM İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR"

Düzenlediği basın toplantısında Mevcut başkan Ayşegül Özyanık ve Soyhan Köseoğlu'nun kazanmamam için ellerinden geleni yapıyorlar iddialarına yeni aday Köseoğlu'ndan açıklama geldi.Köseoğlu bir gazeteye yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi: 

"Rize Merkez İlçe Teşkilatı’nın kongresinde de Gönül Er ile İsmail Keskin’in yarıştığını hatırlatan Köseoğlu, “Biz il başkanı ile birlikte İsmail Keskin’e destek veriyoruz. İl başkanı da aday olmaması halinde beni destekleyeceğini söyledi. Ayşegül Hanım, Fındıklı ilçe kongresinde de ‘ben aday olmayacağım’ dedi” diye konuştu.

"MEVCUT BAŞKAN ADAY OLMAYACAK"

İl Başkanlığı görevini sürdüren Ayşegül Özyanık'ın aday olmayacağını söyleyen Soyhan Köseoğlu ayrı zaman da da kendisini desteklediğini dile getirdi. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —