Tarih: 07.05.2023 19:13

Erzurum İmamoğlu otobüs saldırı görüntüleri izle!

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Erzurum'da düzenlediği miting sırasında bir grup tarafından taşlarla saldırıya uğradı. Ancak İmamoğlu, kitleye sakin olmaları çağrısında bulunarak olaya karşı duyarlı ve sağduyulu bir tutum sergiledi.

İmamoğlu, konuşmasında, "Bir avuç insan, ne yazık ki kalpleri buzla kaplatmış olabilir. Siz onlara asla aldırış etmeyin. Onlar bu yaptıklarına pişman olacaklar. Onlar bir süre sonra pişman olacaklar. Bize sevgi, barış, huzur, bolluk, bereket sözleri düşüyor. Siz bunları konuşun" diyerek kalabalığı sakin olmaya teşvik etti.

Olayın ardından İmamoğlu'nun korumaları tarafından otobüsten indirildi ve otobüs içerisinden konuşmasına devam etti. Daha sonra otobüs alandan ayrıldı. İmamoğlu, harekete geçen otobüste bulunan polisleri olaya müdahale etmeye çağırdı ve ortalık sakinleşene kadar kent gezisine devam edeceğini belirtti.

Bu sırada polis TOMA'larla müdahalede bulunurken, mitingde toplanan kalabalık arasında bozkurt işareti yapan bir grup ile karşı grup arasında gerginlik yaşandı ve ellerindeki eşyaları birbirlerine fırlattılar. Kalabalık, "Hükümet istifa" sloganları atarak tepkilerini dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —