Tarih: 18.12.2022 21:49

Ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye gelen itiraf "Böyle koca düşman başına" dedirtti! "Kocam benimle banyoya girmiyor, annesini çağırıyor..."

Facebook Twitter Linked-in

İz Bıraktığın Kadar Varsın, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever, Süt Lekesi, Kararı Ben Veririm, Vazgeçilmez Olmanın Sırrı gibi kitapların sahibi olan ünlü psikolog Esra Ezmeci, Instagram hesabından soru cevap etkinliği yapmaya devam ediyor.

Çok okunan ve sosyal medyada yüz bilerce kişi tarafından takip edilen ünlü psikolog, takipçilerinin yapmış oldukları itirafları yayınlayarak okuyanları şaşkına çeviriyor.

Takipçilerinin itiraflarını yayınlayan ve onlara yol gösteren Ezmeci,son olarak bir takipçisinin yapmış olduğu itirafı yayınlayınca görenler gözlerine inanamadı."Kocam hala sırtını kayınvalideme çitilettiriyor, benimle banyoya girmiyor annesini çağırıyor" şeklinde sitem eden takipçisine ünlü psikolog şu şekilde yanıt verdi:

"O zaman ilişkinizde sorun var demektir. Evlilikte tutku ve cinsellik çok önemli. Lütfen görmezden gelmeyin, cinsel terapi desteği alabilirsiniz"

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —