Tarih: 06.04.2024 15:39

Kızılcık Şerbeti'nde bomba sahne!

Facebook Twitter Linked-in

Abdullah, Pembe'nin merdivenlerde düşmesinde payı olan yasak aşkı Alev ile ayrılma kararı almıştı. Eşini ve ailesine geri dönerek özür dileyen Abdullah, herkesi ters köşe yaptı. Bölümün sonunda Abdullah'ın Alev'e bir ev tuttuğu ve ilişkilerinin devam ettiği gün yüzüne çıktı. Eve kız ve erkek çocuk için hazırlanan odalar da akıllara Alev'in ikiz bebeklere hamile olduğu iddiasını getirmiş oldu. Dizide Alev ve Abdullah'ın barışması seyircileri oldukça kızdırdı.
Kısa sürede sosyal medyada paylaşılan sahne için "Metresi nasıl normalleştirirsiniz pes" ve "Bitirin artık bu saçmalığı" şeklinde yorumlar yapıldı.
AHMET MÜMTAZ TAYLAN KİMDİR?

Ahmet Mümtaz Taylan, 12 Eylül 1965 tarihinde Ankara’da hayata gözlerini açmıştır. İlköğretim ve lise eğitiminden sonra 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. 1989-1993 yılları arasında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalışmıştır. Devlet Tiyatrolarında çeşitli zamanlarda, sanat yönetmeni yardımcısı, sanat yönetmenliği, genel müdür danışmanlığı gibi görevler üstlenmiştir. 1996 yılından itibaren çeşitli televizyon ve sinema yapımlarında çeşitli roller almıştır. Devlet Tiyatroları Sanatçıları Derneği (DETİS)'in kurucu üyesi. Kurulduğu dönem genel sekreter olduğu Detis'in seçilmiş ilk Genel Başkanı oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —