Tarih: 11.03.2023 09:55

Kızılcık Şerbeti 19. Bölüm fragmanı izle! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, haftaya neler olacak?

Facebook Twitter Linked-in

Show TV dizi ekranı üzerinde araştırmalar başladı. Kızılcık Şerbeti 19. Bölüm fragmanı izle linki dizinin takipçilerinin gündemindeki yerini aldı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı yapımda Nursema ve İbrahim'in nikahı kıyıldı. Kızılcık Şerbeti 19. Bölüm fragmanı izle! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, haftaya neler olacak? Kızılcık Şerbeti Nursema ölüyor mu?

0x0-kizilcik-serbeti-19-bolum-fragmani-izle-show-tv-ile-kizilcik-serbeti-yeni-bolum-fragmani-yayinlandi-mi-1678481026868.jpg

Kızılcık Şerbeti Nursema ölüyor mu?

Kızılcık Şerbeti 19. blöüm fragmanında Nursema'nın hastaneye kaldırıldığı sahneler yer aldı. Annesi Pembe'nin telefonla kendisine ulaşamadığını söylemesi bir başka dikkat çeken detay oldu. Ailesinin zoruyla evlendirilen Nursema, canına kıymış ve camdan atlamıştı.

Öte yandan Doğa ve Kıvılcım arasında da Ömer diyaloğu vardı. Doğa, "Ömer doğru insan mı" sorusuna Kıvılcım gözlerinin içi gülerek, "O en doğru insan" dedi.

Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Özeti

Nursema'nın imam nikahının sonlandırılması için yapılanları öğrenen Abdullah, Alev'le yüzleştikten sonra Nursema ve İbrahim'in resmi nikah işlemlerini hızlandırmak için harekete geçecektir.

Kıvılcım ve Ömer birlikteliği konusunda büyük tepki gösteren Doğa'nın annesine karşı bir türlü yumuşamaması sonucunda Ömer devreye girecek, ancak onun konuşması da Doğa'nın fikir değiştirmesi için yeterli olmayacaktır. Kıvılcım'ın okulda yaşayacağı bir olay Doğa'yı kendisine getirecek, annesinin ölümle burun buruna gelmesi sonucu yaptığı yanlıştan dönecektir.

0x0-kizilcik-serbeti-18-bolum-izle-show-tv-canli-yayin-ile-kizilcik-serbeti-yeni-bolum-full-hd-izle-1678465327224.jpg

Çocuk odasının duvar kağıtları yüzünden yaşanılan tartışma konusunda kendini affettirmek isteyen Pembe'nin bu konudaki girişimi yine bir sonuç vermeyecektir.
Nilay işsiz abisine iş bulmak için çabalayacak, sonuçta İhsan, Abdullah'ın şoförü olacaktır.
Ömer'in evlilik konusunu yavaştan alıyor hissine kapılan Kıvılcım, Ömer'in yapacağı hoş bir sürpriz ile çok mutlu olacaktır.

0x0-kizilcik-serbeti-18-bolum-izle-show-tv-kizilcik-serbeti-18-yeni-bolum-tek-parca-full-izle-1678432229152.jpeg

Nursema'dan umudunu kesen Umut, onun resmi nikahını öğrenince iyice çıldıracak, bir delilik yapmasını Alev önleyecektir. Ve Nursema'ya resmi nikah kıyılacak ancak bu nikahta keramet olmayacağı ilk geceden belli olacaktır.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Her hafta Cuma günleri ekranlara gelen yapımda fragman sorgulanmaya başladı. Kızılcık Şerbeti 19. bölüm fragmanı yayında!

Kızılcık Şerbeti 19. bölüm fragmanını Show TV'nin resmi sitesinden izleyebilirsiniz.

 

 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —