Tarih: 16.12.2022 14:47

Dizibox Too Hot To Handle 4. sezon 5. bölüm indir! Dizibox Full HD Too Hot To Handle 4. sezon 5. bölüm Türkçe altyazı full HD indir!

Facebook Twitter Linked-in

Too Hot To Handle Konusu

Too Hot To Handle, 4 haftalık bir zaman diliminde geçmektedir. Dünyanın dört bir tarafından seçilen 5 erkek 5 kadın yarışmacının egzotik bir adaya bırakıldığı şovda ateşli ve çekici bir yarışma onları beklemektedir. Yarışmanın ilk 12 saati boyunca tanışan ve vakit geçiren yarışmacılar, 12 saatin sonunda yarışmanın kurallarını öğrenerek zorlu bir sürece girerler.

Yarışma boyunca cinsel ve fiziksel herhangi bir şekilde temasları yasak olan yarışmacıları bu şovun sonunda 100 bin dolarlık ödül beklemektedir. Ancak bir şekilde kendilerine engel olamayan ve fiziksel olarak herhangi bir temasta bulunan yarışmacılar bu hareketlerinin bedelini baya pahalıya öderler. Her bir temasları için farklı miktarda para cezalarına çarptırılan yarışmacıların cezaları, kazanacakları paradan düşmektedir.

Tabii bu yarışmayı heyecanlı yapan olay, yarışmacıların hepsinin normal hayatlarında seksüel açıdan çok fazla aktif olan ve birisiyle ilişki yaşama taraftarı olmayıp, bağlanamayan kişiler olmaları.

TOO HOT TO HANDLE 4. SEZON 5. BÖLÜM İZLE!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —