Tarih: 19.03.2023 14:01

Esra Ezmeci'ye gelen itiraf mide bulandırdı! Okuyanların tüyleri diken diken oldu: Kendisine tecavüz eden kişiyle...

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, cinsellik ve ilişki üzerine tavsiyelerde bulunmaya devam ediyor. Instagram hesabından sık sık soru-cevap etkinliği düzenleyen Esra Ezmeci, takipçilerinin sorularını yanıtsız bırakmıyor. Dün akşam yeni bir etkinlik düzenleyen Ezmeci, takipçisinden gelen itirafla neye uğradığını şaşırdı. Okuyanların midesi bulandı. Bu kadarı da pes artık! Kendisine tecavüz eden kişiyle... Kimse bunu beklemiyordu. Bakın Esra Ezmeci nasıl bir yanıt vermiş?

İlişki üzerine verdiği tavsiyelerle sık sık adından söz ettiren Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyayı aktif kullanmaya devam ediyor. Instagram hesabından soru-cevap etkinlikleri düzenleyen Esra Ezmeci, gelen itirafla şoke oldu.

Dün akşam yeni bir soru-cevap etkinliği düzenleyen Ezmeci, bir sosyal medya kullanıcısından gelen itirafla küçük dilini yuttu.

KENDİSİNE TECAVÜZ EDEN KİŞİYLE...

Esra Ezmeci'ye gelen itirafta, "Eşim zorla kaçırdı beni yani tecavüzcümle evlendim 15 yıl oldu hâlâ nefret ediyorum ne yapayım ben?" sorusu soruldu.

ESRA EZMECİ KÜÇÜK DİLİNİ YUTTU

Gelen itirafta şoke olan Esra Ezmeci, takipçisine şu cevabı verdi:

"Bu sizin için travmatik bir durum. Maalesef bazen şartlar bu şekilde insanı hiç hak etmediği bir durum içine sokabilir. Bu konuda psikolojik destek alabilir ayrıca size meslek olabilecek kendinize iyi hissedeceğiniz alanlarda kendinizi geliştirip istediğinizde özgürce hareket edebileceğiniz bir duruma gelebilirsiniz. Odak noktanızı kendinizi geliştirmeye verebilirsiniz"




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —