Tarih: 03.05.2023 17:02

Tabii Uygulaması: TRT Dijital Platformu İçeriği ve İOS İndir Seçenekleri

Facebook Twitter Linked-in

TRT Dijital Platformu'nun uluslararası bir dijital platformu olarak hayata geçirdiği Tabii uygulamasını kullanmak isteyenler için, İOS işletim sistemli cihazlarda indirme seçeneklerini sunuyoruz. İstediğiniz İOS cihaza kolayca indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Tabii, dünya genelinde popüler olan Netflix veya Disney Plus gibi platformlara rakip olmak amacıyla 5 farklı dilde hizmet sunacak. Henüz yeni bir platform olsa da, öncelikle ülkemizde ve ardından diğer ülkelerde hedeflerini hızlı bir şekilde gerçekleştireceğimize inanıyoruz.

Tabii uygulamasını duyan kullanıcılar, dijital platformda hangi yapımların yer aldığını merak ediyorlar. Aşağıda yer alan tüm yapımlar, Tabii uygulamasında izlenebilecek. Ücretsiz birçok ayrıcalıktan yararlanmak için hemen aktif olduğunda "İOS İndir" seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Tabii Orijinal İçerikleri (Neler var?)

Tabii, TRT'nin yerli uluslararası dijital platformudur. 2 Mayıs 2023'te tanıtılan platform, 7 Mayıs 2023'te kullanıcıların hizmetine sunulacak. Tabii, 5 farklı dil seçeneği ile yayın yapacak ve başlangıçta Türkiye'de ücretsiz olarak hizmet verecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —