Tarih: 01.02.2023 23:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaylığımın önünde bir engel yok

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir canlı yayında, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"İNANIYORUM Kİ MİLLETİM YİNE AK PARTİ DİYECEK, CUMHUR İTTİFAKI DİYECEK"

Biz bugüne kadar hep eserlerimizle, hizmetlerimizle bir gayretin içindeyiz. Bir partinin bir adayın aynası iştir, kampanyaya bakılmaz. Eğer eserlerinizle halkınızın karşısında değilseniz, halkınız da zaten size değer vermez. 20 yıldır yaptıklarımızı halkımız çok açık ve net görüyor. Bir bakıyor Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, bir bakıyor Avrasya Tüneli'ni görüyor. Bunları bile yaptırmamak için gelip gösteriler yaptılar, ellerinden geleni yaptılar ama muvaffak olamadılar. Ama biz ne dedik, Yavuz Sultan Selim köprüsünü yapacağız, hatta raylı yapacağız. İnşallah raylı sitemle ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. 

Mesajımız net: 20 yıl boyunca büyük badireler atlatarak fevkalade başarılara imza attık. Küresel bir güç olmaya hazırlandık çünkü bu millete bu yaraşır. Şimdi bu Türkiye'nin imkanlarını vatandaşlarımızın daha fazla istifadesine sunma zamanı. İnanıyorum ki milletim yine AK Parti diyecek, Cumhur İttifakı diyecek.

"YETER SÖZ MİLLETİNDİR" POLEMİĞİ

Çok açık net, bunlarda utanma yok. Kalleşçe astıkları Menderes'in şimdi de sloganını çalıyorlar. Bunun adı hırsızlıktır. Bunların istismar etmediği ne kaldı? Menderes bu sloganı, CHP'nin tek parti faşizmine karşı yapmıştı. Binalara slogan asmakla olmaz. Bunların gayesi ülke ve millet değil. Bunlar bir kere milli değil, gayri milli. "Yeter söz milletindir" diyen Menderes'i idam ettiniz. Batı'dan aferin almanın peşindeler. Biz de CHP zihniyetine bugün "yeter söz milletindir" diyoruz. 

"SEÇİM TARİHİNİ AÇIKLAYARAK YEDİLİ MASA'NIN RAHATINI BOZDUK"

Gelin biz bunlara Altılı değil de Yedili Masa diyelim. Nerede malum parti? Masanın altında. Biz aslında seçim tarihini açıklayarak Yedili Masa'nın rahatını bozduk. Seçim tarihi vermesek bunların aday çıkaracakları da yoktu. Aday açıklama tarihlerinde bile bir tutarsızlık var. Masadakilerin hiçbiri bir diğerini tekin bulmuyor, güvenmiyor. Millet size nasıl güvensin? Aman yıpranır diye adaylarını a


Orjinal Habere Git

— HABER SONU —