Tarih: 25.04.2023 21:01

Üç Kız Kardeş 47. Bölüm Full İzle ! Kanal D Üç Kız Kardeş Yeni Bölüm İzle ! Üç Kız Kardeş son bölüm izle

Facebook Twitter Linked-in

Kanal D'nin dizisi Üç Kız Kardeş'in 47. bölümü Kahramanmaraş depremi ardından ertelenmişti. Kanal D yayın akışında bu akşam yeni bölümü ile ekranlarda olacağı bilgisi paylaşıldı. Kanal D'de 25 Nisan gününde de yayınlandı. İşte Üç Kız Kardeş 47. bölüm izle linki... Dizi izle ...

Dizi haberleri...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 46. BÖLÜM KONUSU

Somer, Türkan’ın uğradığı saldırıyı öğrenince, onu korumak için soluğu hemen Türkan’ın evinde alır. İkili bir arada vakit geçirdikçe, dayanamayıp aşklarına teslim olurlar. Dönüş hem aklında çözemediği cevapsız sorular hem de Serdar’la yaşadıkları karşısında ciddi bir çıkmazın içine düşer.

Derya ve Mustafa ise evlenmek için gizli ve hızlı adımlar atarken, Dönüş’ün de bu nedenle ailesine söylemek zorunda kalacağı yalanlar gitgide çoğalır. Somer ve Nesrin cephesindeki gerilim yükselmeye devam ederken, Türkan ikisinin arasında iyice sıkışıp kalır. Türkan, her ne kadar Somer’in gelişiyle aşkın rüzgarına kapılmış ve önceden yaşanan kötü anıları bir nebze de olsa unutmuş gibi görünse de Nezahat’in öğreneceği bir bilgi olayların seyrini değiştirecek ve Türkan’la Somer’in yaşadıkları peri masalının üzerine karanlık bulutlar çökecektir.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Mert Özcan, Ece Baliç yer alıyor.

Üç Kız Kardeş 47. bölüm izle

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM İZLE

Kanal D'de 25 Nisan Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 47. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. İşte dizi izle linki...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 47. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —