Tarih: 29.06.2023 13:32

Seda Sayan Barbie oldu çıktı! Eşi Çağlar Ökten'i öpücüklere boğduğu o pozlar ortalığı salladı: "Barbie rolü senin hakkın"

Facebook Twitter Linked-in

"BARBIE ROLÜ SENİN HAKKIN"

Seda Sayan Barbie oldu çıktı! Eşi Çağlar Ökten'i öpücüklere boğduğu o pozlar ortalığı salladı.Nisan 2022'de sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Sibel Can, eşi Çağlar Ökten ile gündemden düşmüyor.

Şu sıralar eşi ile Zürih tatilinde olan Seda Sayan boy boy paylaşımlar yapıyor.

Son haliyle dikkat çeken Seda Sayan'ı görenler "Barbie" yorumları yapıyor.Eşi Çağlar Ökten ile paylaşımlar yapan Seda Sayan'ın yaşının 60 olduğunu öğrenenler ise şoke oluyor.

Genç görünümü ile dikkat çeken Seda Sayan'a sosyal medyada, "Barbie rolü senin hakkın" şeklinde yorumlar yapılıyor.

 


Aralarındak yaş farkı nedeniyle bir ara sık sık gündeme gelen ikiliden Seda Sayan tepkisini, "Çağlar'a 'yaşı küçük' deyip durmasınlar. 11 yaşında çocuk sahibi adam. Nasıl 'küçük yaştaki' diye bahsedilir!" şeklinde dile getirmişti.

Birbirlerine olan aşklarını her fırsatta sosyal medya hesaplarından takipçileri ile paylaşan ikiliden Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'in doğum gününü kutladı.

Peş peşe paylaşımlar yapan Seda Sayan'ın eşi için yaptırdığı pasta ise sosyal medyada gündem oldu.

Seda Sayan'ın bu paykaşımını görenler, "Pasta mı o?" , "Nasıl bir pasta o?" , "Fotoğraf albümü gibi" yorumları yaptı.Ardından Seda Sayan kaç yaşında ve Çağlar Ökten kaç yaşında sorularının yanıtı aratılmaya başlandı.

Ardından Seda Sayan kaç yaşında ve Çağlar Ökten kaç yaşında sorularının yanıtı aratılmaya başlandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —