Tarih: 05.01.2023 12:05

Vakıfbank kampanyada çığır aştı! Markette 150 TL nakit para veriyor! Bir SMS ile paranızı geri alabilirsiniz

Facebook Twitter Linked-in

Vakıfbank kampanyada çığır aştı! Markette 150 TL nakit para veriyor! Bir SMS ile paranızı geri alabilirsiniz. Vakıf Bank World kredi kartınız ile birlikte ocak ayı için hazırlanmış olan market kampanyasında world üyesi olan gıda marketlerinden, kasap, manav ve şarküteri sektörlerindeki iş yerlerinden yapacağınız 300 TL ve üzeri alışveriş sonrasında her işleminize 15 TL tutarında, toplam 150 TL world puan para alacaksınız. İşte detaylar...

kart

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURULUR? KAMPANYA BAŞVURU TARİHİ NEDİR?

Kampanyaya cepte kazan uygulaması ile birlikte 1 ve 31 ocak tarihleri arasında başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ödemeler world posundan yapılacaktır.

kart

Kampanyanın geçerliliği müşteri bazındadır. Ek kart ve sanal kart ile yaptığınızda alışveriş kampanya dahilindedir. Müşterinin kampanyadan en çok kazanabileceğiniz miktar 150 TL World puan'dır.

Gün içerisinde üye olan iş yerlerinden yapacağınız tek seferlik 300 TL ve üzeri alışverişten sadece biri kampanya -dahilindedir.

Kampanyaya katılım sağlayabilmek için Vakıfbank bankasında kayıtlı cep telefon numaranız ile GIDA yazarak bir boşluk bıraktıktan sonra kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e mesaj gönderebilirsiniz. SMS yoluyla başvuruda bulunmak istemiyorsanız VakıfBank Mobil uygulamasını indirerek, uygulamadaki "Cepte Kazan" ile birlikte kampanyaya katılım sağlayabileceksiniz.

Kampanyaya internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde dahil edilmiştir.

Kazandığınız paralar 7 Şubat tarihine kadar, kartlarınıza yüklenecektir. Bir gün sonrası için kullanılabilir olacaktır. Worldpuanların son kullanma tarihi de 7 Mart 2023'tür. Kullanılmayanlar 8 mart tarihinde geri alınacaktır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —