Tarih: 05.11.2023 01:29

Sabancı Üniversitesi, iş sağlığı ve iş güvenliği danışmanlığı hizmeti alacak

Facebook Twitter Linked-in

Sabancı Üniversitesi, iş sağlığı ve iş güvenliği danışmanlığı hizmeti alımı için ihale açtı. İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin, ihale dokümanını Sabancı Üniversitesi Satınalma Biriminde görebilir ve ihale doküman bedelinin Sabancı Üniversitesi Akbank Şubesi nezdinde bulunan TR86 0004 6007 1388 8000 1208 58 nolu hesabına yatırılmasından sonra basılı ve dijital ortamdan temin edebilir.

İhalede, işin tamamı için teklif verilecek. İstekliler, tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verecek.

İhale, iş sağlığı ve iş güvenliği alanında faaliyet gösteren firmalar için önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

İhale kapsamında, Sabancı Üniversitesi'nin Tuzla Kampüsü ve Üniversiteye Bağlı İş Yerlerinde iş sağlığı ve iş güvenliği ile ilgili tüm konularda danışmanlık hizmeti verilecek. Danışmanlık hizmeti kapsamında, işyeri risk değerlendirmesi, iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri, iş sağlığı ve güvenliği mevzuatı takibi gibi konular yer alacak.

İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile üç yıllık bir sözleşme imzalanacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —