Tarih: 30.09.2023 12:36

Rent-a-Girlfriend 3. Sezon 11. Bölüm Özeti ve Sonu, Açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

‘Kanojo, Okarishimasu’ 3. Sezonu veya ‘Rent-A-Girlfriend’ 3. sezon 3. bölüm ‘Girlfriend and Boyfriend’ başlıklı 11. bölümde Kazuya, Mizuhara’yı tüm gün boyunca kiralık kız arkadaşı olarak ayarlar. İkili, bir alışveriş merkezini ziyaret ettikten sonra Karakida’nın yönettiği filmi izler. Mizuhara mutlu görünse de Kazuya’nın fazla harcama yaptığını hissettiği için onun için de endişelenmektedir. İşte ‘Kanojo, Okarishimasu’ 3. Sezon ‘Rent-A-Girlfriend’ 3. sezon 11. bölüm sonu hakkında bilmeniz gereken her şey.

Rent-a-Girlfriend 3. Sezon 11. Bölüm Özeti

Mizuhara’yı tüm gün boyunca kiralık kız arkadaş olarak ayarladıktan sonra Kazuya, belirlenen saatte onunla buluşur. Kendisine mali açıdan zarar vereceğinden endişe duysa da Kazuya, her şeyi planladığı konusunda ona güvence verir. Önce onu Mizuhara için kıyafet alacağı bir mağazaya götürür. Elbiseyi denediğinde muhteşem görünüyor ve Kazuya’nın hoşuna gittiğini fark ettiğinde onu giymeye karar veriyor. 

 

Alışverişin ardından Kazuya, Mizuhara’ya kendileri için özel planları olduğunu söyler. Onu bir sinema salonuna götürür ve belgesel tarzı ham temalı filmleriyle tanınan Karakida’nın yönettiği bir filme bilet aldığı ortaya çıkar. Kazuya filmi seçmeden önce çok fazla araştırma yaptı ve Mizuhara’nın beğeneceğinden oldukça emin. 

 

Filmden sonra ikili bir restorana gider ve burada Mizuhara, Kazuya’nın sırf kendisini daha iyi hissetmesi için ona fazla para harcaması nedeniyle planları konusunda yüzleşir. Ancak Kazuya kendini savunmaya devam ediyor ve bunun doğru olmadığını iddia ediyor. Kazuya, yoğun fiziksel egzersizin Mizuhara’nın zihnini hayatındaki sefil şeylerden uzaklaştıracağını hissettiği için ikili bundan sonra kaya tırmanışına gider

Rent-a-Girlfriend 3. Sezon 11. Bölüm Bitiş: Kazuya, Mizuhara’yı neşelendirmeyi başarıyor mu?

Mizuhara ve Kazuya, kaya tırmanışının ardından pazarda akşam yürüyüşüne çıkar. İlki, ikincisinin yengeç satışıyla ünlü pahalı bir restoranda kendisi için zaten bir masa ayırttığını bilmiyor. Mizuhara, Kazuya’nın ona çok fazla para harcadığından endişelenir ancak her şey için bütçe ayırdığını söyleyerek ona güvence verir. Mizuhara, oradaki resepsiyon görevlisinin rehberliğinde masalarına doğru yürürken genç bir kızın büyükannesiyle harika vakit geçirdiğini görünce şaşırır.

Bu doğal olarak ona yeni vefat eden büyükanne Sayuri’yi hatırlatıyor. Ancak duygularını kontrol altına almayı başarır ve kısa süre sonra şüphelenmeye fırsat bulamadan Kazuya’ya katılır. Şimdiye kadar halka açık alanda neredeyse hiç duygu göstermedi ve yavaş yavaş her şeyden sıkılmaya başladığı görülüyor. Ancak yiyecekleri geldiğinde Kazuya ve Mizuhara harika bir sohbete başlar. Üstelik yemeklerinden çok keyif alıyorlar ve lezzetli yengeçleri beğendikleri görülüyor.

Kazuya bazı yemeklerin fiyatını fark eder ve yeterli parası olup olmadığından emin olamayınca paniğe kapılır. Mizuhara bunu fark eder ve yardım etmeyi teklif eder, ancak onun yardımını reddeder ve ona her şeyin hesabını verdiğine dair güvence verir. Çok para ödemek zorunda kalmasına rağmen Kazuya hâlâ mutlu çünkü Mizuhara’nın akşam yemeğinden gerçekten keyif aldığı ve daha fazlasını isteyemeyeceği anlaşılıyor. Ancak Kazuya’nın başka bir planı olduğu için tarih henüz bitmedi. Oynamaları için tonlarca el tipi havai fişek paketlediği ortaya çıktı.

Böylece akşamları yerleşim alanlarından uzakta sessiz bir yer buluyorlar. Havai fişeklerden biri Mizuhara’ya gençken onlarla oynadığı büyükanne ve büyükbabasını hatırlatıyor. Kazuya bir kova su almaya giderken Mizuhara anne ve babasını hatırladıkça gözyaşlarını tutamaz ve ağlamaya başlar. Kazuya ona baktığında sonunda biraz duygu gösterdiğini fark eder ancak ona nasıl güven vermesi gerektiği konusunda hiçbir fikri yoktur. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —