Tarih: 07.07.2023 01:33

Threads Kimin: Uygulamaya Katılanlar Kimlerdir? Hangi Ünlüler Katıldı?

Facebook Twitter Linked-in

Threads Kimin Merak Ediliyor? Meta’nın kurucusu Mark Zuckerberg, Twitter’a rakip olarak piyasaya sürdüğü Threads uygulamasıyla Türkiye ve dünya genelinde ünlü isimlerin ilgisini çekti. Facebook ve Instagram’ın çatı şirketi Meta’nın “metin tabanlı sohbet uygulaması” olan Threads’e, ünlüler de kayıt olmaya başladı.

Threads Kimin

Meta, Instagram’ın Threads adlı uygulamasıyla Twitter’a rakip olacak. Threads, Instagram’a bağlı bir “metin tabanlı sohbet” uygulaması ve Twitter’a benzer bir arayüzü var. Meta’nın Threads’e ilişkin açıklamasına göre, uygulama, insanların ilgilendikleri konuları tartışmak. En sevdikleri içerik oluşturucularını takip etmek için bir araya gelebilecekleri bir topluluk platformu olacak. Uygulama, Twitter’ın sınırlamalarına alternatif olarak kullanıcıları BlueSky ve Mastodon gibi rakip platformlara yönlendirebilir. Threads’in lansmanı 6 Temmuz’da gerçekleşecek.

Hangi Ünlüler Katıldı

İlk 4 saat içinde 5 milyondan fazla kişinin hesap açtığı Threads uygulamasının ilk kullanıcıları arasında Shakira da yer aldı. Kim Kardashian ve Khloe Kardashian gibi Instagram’ın en popüler isimleri de Threads dünyasına katıldı.

Jennifer Lopez, Justin Bieber ve ünlü İngiliz şef Gordon Ramsey de Threads’in ilk kullanıcıları arasında yer aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —