Tarih: 04.02.2023 16:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Kritik bir tercihin eşiğindeyiz

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan'ın açıklamaları:

1 yıllık aranın ardından bir kez daha Aydın'da olmaktan, sizlerle hasret gidermekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Rabbim birliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Menderes'le birlikte 592 kişinin aylar boyunca demokrasi tarihimize yüz karası olarak geçecek nobranlıkla yargılandığı Yassıada'yı biliyorsunuz. Biz bu yeri aldık, Demokrasi ve Özgürlükler Adası haline getirdik. AK Parti bu, CHP'den farkımız, yandaşlarından farkımız bu. Aydın 14 Mayıs'ta CHP'ye en ideal dersi vermeye hazır mı? Ana kademe, kadın kolları, gençler hazır mıyız? 

"KRİTİK BİR TERCİHİN EŞİĞİNDEYİZ"

14 Mayıs'ta bir kez daha hep beraber sizlerle sandığa gidip sandıkları patlatmaya var mıyız? Desteğiniz çok önemli. Milli mücadelenin resmen ilanının adı olarak gördüğümüz 23 Nisan 1920'den Demokrat Parti'nin iktidara geldiği 14 Mayıs 1950'ye, oradan Türkiye Yüzyılı destanının sembolü olacak 14 Mayıs 2023'e varan bu uzun süreçte ödediğimiz her bedelin karşılığını alacağımız bir döneme giriyoruz. Kritik bir tercihin eşiğindeyiz. Ülkeyi tekrar vaktini heba edecek kaos günlerine geri döndürmeye heveslenenlerin karşısına biz Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla çıkıyoruz.

"14 MAYIS, KEMAL'İN 'BAY BAY KEMAL' OLACAĞI GÜNDÜR"

Menderes'in 'Yeter söz milletindir' sloganına çökmeye çalışanlar var. Bay bay Kemal. 14 Mayıs işte Kemal'in, 'Bay bay Kemal' olacağı gündür. Program diye millete sundukları metindeki vaatlerin çoğu ya yapılmıştır ya zaten yapılmakta olan işlerdir. Kalan başlıklar da bu milletin kazanımlarını yok ederek efendilerinden aferin almak için kavganın sembolü eski Türkiye'yi yeniden hortlatma vaadinden ibarettir. Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmayı başaramayacaksınız. Türkiye'nin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi başaramayacaksınız. Bay Kemal, rahmetliden sonra 'Yeter siz milletindir' sloganı bize aittir. Sen hangi yüzle sloganı sahipleniyorsun. 14 Mayıs'tan sonra bunlara öyle bir çakalım ki bir daha bellerini doğrultamasınlar. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —