Tarih: 09.06.2023 17:25

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'tan Ayrıldıktan Sonra Yunan Adaları'nda Ev Aldı

Facebook Twitter Linked-in

Demet Özdemir, boşandıktan sonra Oğuzhan Koç'tan ayrıldığı haberlerinin ardından bir süre tatil yapmayı tercih etti. Magazin kulislerinde yer alan iddialara göre, ünlü oyuncu Yunan Adaları'nda 1 milyon Euro'ya ev satın aldı ve aynı zamanda vatandaşlık almak için girişimlerde bulunuyor. Demet Özdemir, geçtiğimiz ay tek celsede boşandığı Oğuzhan Koç ile ayrılığın ardından, Adım Farah dizisinin sezon finalini tamamladıktan sonra tatil için Yunan Adaları'nı tercih etti. Kız arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir tatil geçiren ünlü oyuncunun, yatırım yapmak amacıyla Yunan Adaları'nda bir ev satın aldığı ileri sürülüyor.

Magazin Burada'da yer alan habere göre, son olarak bir reklam filminde rol alan Demet Özdemir, birikimleriyle Yunan Adaları'nda 1 milyon euroya denk gelen 25 milyon TL'ye ev satın aldı. Ayrıca, ünlü oyuncunun Yunanistan'daki bu evi vatandaşlık almak amacıyla satın aldığı iddia ediliyor.

Demet Özdemir, aktif olarak kullandığı Instagram hesabında 15,9 milyon takipçisiyle tatil fotoğraflarını sıkça paylaşmaktan geri kalmıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —