Tarih: 21.03.2023 11:24

Demet Özdemir Siyahın Asaletini Kanıtladı! Göğüs Dekoltesini Görenlerin Kalbi Pır Pır Etti! “Seni Yaratana Kurban Olayım”

Facebook Twitter Linked-in

Dünyayla Benim Aramda, Sana Bir Sır Vereceğim, No: 309, Erkenci Kuş gibi yayınlandığı döneme damgasını vuran yapımların başında gelen Demet Özdemir, Adım Farah dizisiyle hayranlarını şaşırtmıştı. Farah karakterini sadece oynamayan adeta yaşayan Demet Özdemir, her bir sahnesiyle olay yaratıyordu. Peki, Demet Özdemir nasıl bir paylaşımda bulundu?

Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç’la doğum günü gecesi tartıştığı ve daha fazla dayanamayıp yakın arkadaşı Saadet Özsırkıntı’nın evinde kaldığı gündeme gelmişti. Eve yeniden dönen Demet Özdemir’in yine bir tartışma yaşadıkları ve artık evi bir kez daha terk ettiği gündeme gelmişti. Söz konusu bu olaylar hakkında konuşan Demet Özdemir, “Her evlilikte sorunlar olur. Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi de terk etmedim, şu an güncel olarak bu doğru değil” sözlerini dile getirmişti. Eski, kötü günleri geride bırakan Demet Özdemir, sosyal medyayı sallayan bir kareye yer verdi. İşte merak edilenler…

Instagram hesabını bir hayli aktif kullanan güzeller güzeli isim siyahlar içerisinde bir karesini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan Demet Özdemir, bir bakanı bir daha baktırmayı başardı. Göğüs dekoltesiyle çekiciliğini ortaya koyan güzel ismin, makyajı ise sevenlerinden tam not aldı.

Kısa sürede gündem yaratan Demet Özdemir’in şimdilerde evinde olduğu biliniyor. Oğuzhan Koç’la karşılıklı etkileşimde bulunarak aralarındaki buzları çözdüğü de yine konuşulanlar arasında! Sizler güzel isim Demet Özdemir’in pozları hakkında neler düşünüyorsunuz?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —